Jobbet Systemtestledare / QA till välkänt bolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemtestledare / QA till välkänt bolag publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av testledning och vill bredda dina kunskaper i en spännande organisation? Vi söker nu dig som inte rädd för att sätta en tydlig kravbild för kollegor och är den person som säkerställer att test- och QA arbete sköts på ett professionellt sätt.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Bravura söker för kunds räkning en Systemtestledare. Rekryteringsprocessen kommer ske genom Bravura och anställningen hos kund.

Arbetsuppgifter

Som systemtestledare/QA kommer du att arbeta med ambitionen att lära dig kundes system för att identifiera styrkor och svagheter i sitt affärssammanhang. Det huvudsakliga arbetet är mot release av kundens standardprodukter inom larm- och händelsehanteringsprogram inom säkerhet och IoT. Du kommer i arbetet att säkra att företagets produkter håller en hög klass vid release genom att med högt kvalitetsfokus se till att rätt metoder och principer sätts och verkställs avseende: - Acceptanstester i olika kundprojekt - Skapa och komplettera testmiljö - Ta fram specifikationer av testfall, genomför test och regressionstest med testprotokoll - Dokumentera avvikelser gentemot utvecklingsorganisationen - Styra upp och följa upp arbetet med test och övrig QA

Formella krav

• 3–5 års erfarenhet från systemtest eller testledning av IT-system • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift För att trivas i rollen ser vi att du är driven, kvalitetsmedveten och har stor respekt för att hålla tidplaner. Du inger förtroende hos dina medarbetare samt kan förmedla ett budskap på ett tydligt sätt. Du är inte rädd för att sätta en tydlig kravbild för kollegor och är den person som säkerställer att test- och QA arbete sköts på ett professionellt sätt.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: test, testledare, systemtest, stockholm, testmiljö testprotokoll, QA

Referens

2873401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till