Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemtestare till kund i Jönköping jobb i Jönköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemtestare till kund i Jönköping på Randstad AB

Systemtestare till kund i Jönköping

Randstad AB Jönköping, Jönköpings län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vill du arbeta med teknikutveckling och förbättring av dagens robotteknik? Vill du vara en del av ett team bestående av erfarna kollegor som samarbetar har roligt på jobbet? Detta jobb är för dig som söker en varierande roll och gillar att arbeta i ett team. Du kommer få arbeta i ett team där din kompetens och hur du vill utvecklas framåt kommer tas till hänsyn.


ansvarsområde.

Som systemtestare kommer du främst jobba med regressionstest för att testa mjukvaran och verifiera beteenden och funktioner i avancerade robotgräsklippare. Arbetet kommer innefatta att  verifiera buggrättningar och hitta avvikelser mot krav. Detta innebär ett varierande jobb där du ena dagen testar robotar ute på fält för att andra dagen beroende på kompetens gör script för att utveckla automatiserade tester. Du kommer jobba med många kontakter och nära andra avdelningar vilket bidar till en stor variation i jobbet. 

Projektteamet består av cirka 20 personer med andra systemtestare, systemtestledare och automationstestare. Arbetet fortskrider i faser där man till ett första steg validerar funktionalitet och samarbetar tätt med utvecklare. Vid ett senare skede och vid nya produktreleaser innefattar arbetet tills stor del att gå igenom och verifiera nya funktioner och hitta fel gällande dessa. Som ett nästa steg jobbar även vissa beroende på utvecklingspotential och kompetens mer mot automatiserade tester för att säkerhetsställa krav och funktionalitet.


arbetstider.

heltid


kvalifikationer.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, från högskola- eller universitet alternativt YH-utbildning inom data/IT med inriktning Mekatronik, mjukvara, elektronik, teknisk fysik. Vår kund strävar efter bra kvalitet och utveckling av sina produkter, därmed värdesätts denna roll som systemtestare som en betydelsefull medarbetare som har chansen att påverka. 

Som person behöver du:
  • Eftergymnasial utbildning
  • Trivas med att arbeta i team
  • Vara målmedveten och strukturerad
  • Vara flexibel och hantera förändringar
  • Vara noggrann och duktig på att hitta fel
  • B-körkort
Vi värdesätter om du har ett starkt intresse för manuell testning av både hårdvara och mjukvara. Det är även meriterande med erfarenheter av programmering med Python.


ansökan.

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. För mer information, kontakta Alice Gustafsson på [ Email address blocked ] eller på 072-0645997
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201359863