Jobbet Systemtekniker till SYNLAB i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemtekniker till SYNLAB i Linköping publicerad av SYNLAB

Full-Time
Linköping

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Har du tidigare arbetat med leverans av en säker och stabil IT-miljö? Brinner du för drift och utveckling av IT-infrastruktur? Vill du tillhöra en arbetsplats som arbetar för att skydda allmänhetens hälsa och bidrar till ett långsiktigt hållbart samhälle?

SYNLAB har visionen att vara marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser för att skydda allmänhetens hälsa och verkar globalt. På SYNLAB:s IT-avdelning i Linköping arbetar tolv personer med allt från programmering, nätverks- och systemdrift till teknisk support. Just nu behöver vi stärka avdelningen med en erfaren systemtekniker!  


ansvarsområde.

Som systemtekniker är ditt ansvar att se till att produktionen har en stabil miljö som är säker och rätt. Arbetet innefattar exempelvis drift och utveckling av IT-infrastrukturen där du arbetar både tillsammans med erfarna tekniker och enskilt med ansvar att lösa komplexa problem i samverkan med övrig verksamhet.

En del av tjänsten är även att du ska se till att 1st line-supporten har smidiga verktyg för att kunna göra ett bra jobb. Tjänsten är en nyckelroll och för rätt person kommer mycket ansvar och chans att påverka. 


kvalifikationer.

Som systemtekniker på SYNLAB krävs mycket god kännedom kring Windows Server, klienter och vanligt förekommande tillhörande tjänster. Som sökande tror vi att du har kunskaper inom många, men inte nödvändigtvis alla, av följande områden:

• Active Directory (AD)
• Windows Server och klienter
• Office 365
• Exchange
• Drift av MSSQL och Oracle
• WAN, LAN och WLAN
• VMware och NetApp
• Säkerhet såsom antivirus, brandväggar, spamskydd, VPN, övervakning, WSUS etc
• Sharepoint
• IBM Spectrum Protect (TSM), Backup
• Felsökning av både mjukvara och hårdvara. Vi använder HPE-servrar och klienter

Då tjänsten innefattar kontakter både nationellt och internationellt behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi har dygnet-runt-beredskap och i tjänsten ingår schemalagd beredskap cirka var 7:e vecka. Tjänsten kan även innebära resor till våra andra kontor inom koncernen.

Vem är du?
Vi söker dig som är en doer där du vill arbeta operativt och hands-on. I din roll bidrar du genom att skapa förutsättningar för att verksamheten ska fungera som den ska. För att lyckas med detta behöver du jobba nära  verksamheten för att förstår de behov som finns. Med anledning av det är du kommunikativ och den som gärna knyter kontakter för att lyckas i ditt arbete. 

På Linköpingskontoret arbetar cirka 300 medarbetare och koncernen har cirka 2000 anställda totalt. Med anledning av det ser vi att du har erfarenhet av större organisationer sedan tidigare och de processer samt utmaningar som det brukar innebära. 

Som person har du förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Vi tror att du är en metodisk, analytisk och tålmodig problemlösare med god servicekänsla. Till sist ser vi att du som erfaren tekniker är självgående där du leder ditt eget arbete och tar initiativ för att komma framåt.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar SYNLAB med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på [ Email address blocked ] eller 0725-29 06 05.

Referens

201306786

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till