Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemtekniker till Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemtekniker till Göteborg på Randstad AB

Systemtekniker till Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Trivs du i en roll som rör sig i gränslandet mellan teknik och människor? Brinner du för SQL, Servrar och system? Som systemtekniker på ett stort globalt bolag finns många spännande projekt och kontaktytor som du kan komma att bli en del av. Det här är en utvecklande och bred tjänst där du får möjlighet att djupdyka i tekniken och få spetskunskap. Detta är en tjänst där man får utvecklas och hjälpa till att digitalisera och förändra hälso- och sjukvården.  

Den svenska hälso- och sjukvården genomgår för närvarande den största utvecklingen någonsin. Revolutionen av digitaliseringen är här och det förändrar hur vi lever våra liv och hur vården hanteras och samordnas. Vår kund är ett av världens största företag inom hälsovård och digitalisering. De har anställda över hela världen som jobbar för att digitalisera och förbättra vårdsystem på olika sätt. I Sverige finns bolaget på tre platser, Stockholm, Lund och Göteborg. Just nu söker man efter resurser som hjälper till att upprätthålla kundernas nuvarande digitala hälsovårdssystem och leda dem in i den digitala förändringen. 


ansvarsområde.

Positionen är teknisk men också klientfokuserad. Du kommer att ingå i ett team av erfarna tekniker som är baserade i hela Sverige. Du kommer även att vara en del i ett dynamiskt och växande team på plats i centrala Göteborg. Kundens stora europeiska närvaro kan komma att erbjuda möjligheter att resa och hjälpa till med att stödja projekt i andra regioner.

Som Systemtekniker arbetar du som konsult för kunder och sitter i olika projekt med stort ansvar för alla tekniska frågor angående leverans och infrastruktur. Du kommer att hantera tredjepart och medicinteknisk integration och genomföra mjukvaruinstallationer för kunder. Du kommer också att ta ansvar för teknisk felsökning och problemlösning på de lösningar våra kunder använder.

Rollen som Systemtekniker är ett uppdrag där du inledningsvis kan komma att få anställning hos Randstad Technologies men med ambition att på sikt gå över i anställning hos kund. 

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 


arbetstider.

Heltid/Dagtid


kvalifikationer.

Vad söker dig med:
  • Kandidatexamen i informationssystem, datavetenskap, teknik eller liknande område eller motsvarande arbetserfarenhet.
  • Minst 1 års relevant erfarenhet
  • Microsoft SQL Server
  • Microsoft Windows Server
  • Svenska och Engelska i tal och skrift

Meriterande
  •  Erfarenhet av .Net baserade system
  • Erfarenhet av systemutveckling
  • Erfarenhet av klustrade miljöer
  • Erfarenhet av lastbalanserade miljöer
  • Drift av stora, komplexa applikationer

Vi lägger stor vikt vid personlighet. Egenskaper som noggrannhet och servicekänsla är viktiga ingredienser. Som person ser vi även att du besitter ett stort engagemang, hög ansvarskänsla och god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du trivs i en kundnära roll, är kommunikativ och pedagogisk.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-11-30 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201365503