Jobbet Systemtekniker säkerhetssystem har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemtekniker säkerhetssystem publicerad av Confidence Security

Heltidsanställd
Sundbyberg

Arbetsbeskrivning

Till vårt kontor i Sundbyberg söker vi dig som vill bli vår nya tekniska expert på säkerhetssystem

Confidence
är en specialist inom säkerhetsintegration och kundanpassade säkerhetstjänster som skapar trygghet och verksamhetsnytta hos våra kunder. Confidence erbjuder en komplett portfölj av oberoende integrerade produkter och tjänster inom bland annat säkerhetsanalys, säkerhet, access, brand, larm, kamera och IT infrastruktur. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Confidence består av medarbetare som vill mycket och drivs av att erbjuda en hög innovativ kompetens. Vi brinner för att leverera lösningar med hög kvalitet till stor nytta för kunden. Alla medarbetare är med och tar ansvar för leveransen till våra kunder och har ett stort eget initiativansvar som bidrar till våra gemensamma mål.

Confidence Security Sweden AB ingår i Confidence-koncernen som är noterat på NASDAQ First North. Vi är idag cirka 70 medarbetare och finns etablerade idag på 2 st orter, Stockholm & Göteborg. Detta gör att du som anställd erbjuds en arbetsplats som satsar för framtiden, där vi arbetar aktivt med förbättringar och utveckling av vår verksamhet. Hos oss blir du del av ett lokalt team där du arbetar nära dina kollegor och får möjlighet till eget inflytande och en trygg arbetsplats.

Vi strävar efter att skapa ett arbetsklimat som stimulerar utveckling hos våra medarbetare och erbjuder möjligheter till både vidareutbildning och finna nya inriktningar inom vår verksamhet. Det är dina intressen, ambitioner och arbetsresultat som avgör hur långt du avancerar med oss. På Confidence är alla lika värda och är en del av ett starkt samspelande team som skapar framgång.


Arbetsuppgifter/Ansvarsområden

 • Analys av kunders behov/krav

 • Deltagande i konstruktionsarbete

 • Programmering och driftsättning

 • Systemunderhåll/Upprätthållande av SLA-nivåer

 • Service och felsökning

 • Teknisk internsupport/Expert (system och IT-säkerhet)

 • Deltagande vid produktförsörjningsfrågor/val av nya system/leverantörer

 • Kontakter med systemleverantörernas tekniska support/utveckling

 • Ansvara för intern och extern utbildning

 • Medverka i försäljningsarbetet genom systempresentationer för kundernas IT-avdelningar mmKandidatprofil

Bakgrund/Kvalifikationer

 • Det är klart meriterande om du kommer från säkerhetsbranschen och har arbetat med system som Pacom/Unison, Lenell, Noctu eller liknande samt underliggande system för CCTV, brandlarm, inbrottslarm, passerkontroll, kommunikation och administration.

 • Alternativt har du jobbat med allmän IT-säkerhet, nätverk, drift och underhåll samt hungrar efter nya utmaningar och då gärna inom säkerhetsintegration.

 • Oavsett vilken bakgrund du har så är du en person som strävar efter att ständigt vara uppdaterad och kunnig inom ditt ansvarsområde och du trivs i rollen som rådgivare där du på ett pedagogiskt sätt kan förklara teknik även för de som inte är så insatta.

 • Tjänsten kräver också svenskt medborgarskap och ett godkänt utdrag från polismyndighetens belastningsregister då vi hanterar sekretessbelagd information.

Intresserad?

Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Frågor besvaras av Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt eftersom vi hanterar ansökningar löpande.

Referens

n/a

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till