Jobbet Systemtekniker med erfarenhet av drift och servrar till Formpipe har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemtekniker med erfarenhet av drift och servrar till Formpipe publicerad av Skill

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Nu söker det familjära Linköpingskontoret efter sin nästa kollega. Förutom att du lovas en arbetsplats där du respekteras, får vara dig själv och ha kul erbjuds du även avancerad problemlösning med drift av system i världsklass.

Om företaget
Formpipe Software AB (publ) är ett programvarubolag inom ECM (Enterprise Content Management). Vi utvecklar och levererar ECM-produkter för att strukturera information i större företag, myndigheter och organisationer. Våra programvaror hjälper organisationer att fånga, hantera, distribuera och sätta information i ett sammanhang. Sänkta kostnader, minimerad riskexponering och strukturerad information är vinster av att använda våra ECM-produkter. Formpipe Software etablerades 2004 och har kontor i Sverige, Danmark, Nederländerna, Storbritannien och USA. Formpipe Softwares aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. Förtroende, stolthet, respekt, samarbete och att ha roligt på arbetet, är inte bara våra värdeord – det är också viktiga beståndsdelar i den Formpipe-anda som vi tillsammans andas och lever. Vi arbetar aktivt tillsammans för att ha nöjda medarbetare som trivs, eftersom vi tror att det är det bästa sättet att få nöjda kunder, som i sin tur ger ett bra ekonomiskt resultat.

Dina arbetsuppgifter
På kontoret i centrala Linköping arbetar ett sammansvetsat gäng med avancerad support mot kunderna. Nu letar vi efter ytterligare en medarbetare som kommer stötta våra kunder med installation, konfigurering, felsökning och drift av våra ECM-system. Du kommer sitta på vårt Linköpingskontor tillsammans med andra support- och drifttekniker men även besöka våra kunder ute i landet. Du ansvarar själv för att lösa dina uppgifter men har självklart dina kollegor nära till hands och det är just styrkan som team som gör er framgångsrika. Så här beskriver Karl Skårbratt, Teamleader W3D3 Support, hur det är att arbeta på Formpipe Software: ”Att arbeta på Formpipe är fullt av spännande uppgifter och utmaningar som vi arbetar med att lösa tillsammans. Sammanhållningen är stor och prestigen obefintlig. Alla arbetar mot samma mål: Att lösa våra kunders problem på bästa sätt. Det är en skön stämning på kontoret och man är väldig mån om varandra, man vet att man får hjälp om det är något.”

Din profil
För att passa in i rollen tror vi att du är en problemlösare ut i fingerspetsarna. Du gillar en vardag där du möter olika uppgifter och triggas av att ständigt behöva utmana dig själv. Eftersom du kommer till ett team som trivs med och kämpar för varandra lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du har en relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet/kvalifikationer av flera av nedanstående områden:
•Microsofts serverplattformar, serveroperativsystem samt applikationer
•Azure
•Microsoft SQL Server
•Viss programmeringsvana
•Script för installation och uppsättningar
•Powershell
•Process- och projektorienterat arbetssätt
•Microsoft-certifieringar Utöver det förväntar vi oss att du behärskar det svenska samt engelska språket.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Formpipe Software med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Therese Matsson på 013-495 89 32 alt. therese.matsson@skill.se eller Pontus Lundquist på 013- 32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se

Referens

3874

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till