Jobbet Systemtekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Har du arbetat något/några år med IT-drift i Microsoft-miljö och är sugen på nya utmaningar? Du har nu möjligheten att arbeta i en organisation som är inne i en spännande digitaliserings- och innovationsresa. Här ges du som är nyfiken och vill utvecklas stora möjligheter att vara med att påverka och ta ansvar i ditt dagliga arbete samtidigt som du får arbeta med de senaste teknikerna!


Om tjänsten
Du kommer att bli en del av driftteamet som idag består av fyra erfarna systemtekniker med lång erfarenhet inom organisationen. Eftersom det nu satsas stort på digitalisering och innovation kommer teamet att utökas av tre systemtekniker.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor i driftteamet ger ni tredje nivå support och underhåll av den tekniska plattformen, implementerar nya lösningar och driver utvecklingen mot en modern digital IT-miljö. Du analyserar och koordinerar lösningar, konfigurationer och integrationer i Sharepoint och Azure, samt är mycket serviceinriktad och noggrann. Du kommer att arbeta processorienterat enligt ITIL med att samordna, övervaka samt felsöka system och programvaror för att ge bästa möjliga service till medarbetare i alla delar av organisationen. Du kommer att arbeta i spännande projekt där du är bollplank, problemlösare och bidrar med din kompetens inom området för att skapa lösningar som når upp till en hög säkerhet och använder dig av den senaste tekniken.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Vi tror att du har arbetat i några år med IT-drift och har god kunskap inom följande:

• Microsoft produkter; M365 SharePoint, Azure och Azure-AD.
• Talar flytande svenska då tjänsten kräver det.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten. För att trivas hos vår kund tror vi att du är en nyfiken person som alltid vill lära dig mer och utvecklas, är kommunikativ och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor.

Övrig information

• Start: September
• Omfattning: Heltid
• Placering: Helsingborg, Centralt
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

På grund av semesterperiod under sommaren kommer återkopplingstiden att förlängas. Inkommer din ansökan mellan v. 29-32 kommer du att få återkoppling från v.33 och framåt.

Referens

15042993-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till