Jobbet Systemspecialist för Workday till Fazer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemspecialist för Workday till Fazer publicerad av TNG

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Ansvarsfull HR-systemspecialist sökes till Fazer i Stadshagen.

Har du erfarenhet av HR och är intresserad av hur affärssystem fungerar och drivs? Då kan tjänsten som HR-systemspecialist på Fazer vara rätt för dig.
Du får chansen att kombinera din kunskap inom IT-system med HR och arbetar med att ge support, service och utbildning till dina kollegor.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du har förmodligen koll på Fazers produkter, troligen har du några av dem hemma och köper flera av dem varje gång du handlar mat. Kanske har du även varit på någon av Fazers 200 restauranger och ätit god mat?

Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka.

Som HR-systemadministratör(specialist) kommer du att tillhöra en större HR-avdelning där du tillsammans med några av kollegorna ansvarar för affärssystemen, Workday(HR) och Timeplan(tidrapportering). 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Alla Fazers chefer använder dagligen HR-systemet Workday och bemanningssystemet Timeplan. Dessa system arbetar du med att ge systemsupport för samt med att besvara arbetsrättsliga frågor och förse användarna med rapporter och statistik. Det är HR-systemet Workday som är master för övriga system. Du rapporterar till chef för HR-systemsupporten och arbetar nära tillsammans med två erfarna kollegor som också är HR-systemspecialister.

Du är en viktig del av Fazer Food Services HR-team som består av nio personer

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt och placering på Fazers kontor i Stadshagen, Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att bli aktuell kandidat för tjänsten vill vi att du har god erfarenhet av hantering av HR-system, samt kan självständigt ansvara för ärendehantering. 

Det är ytterst meriterande om du har arbetat i Workday och/eller TimePlan. Det är ett krav att du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift och har mycket goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel. 

Som person är du är självgående, ansvarstagande och serviceinriktad. Vi söker dig som är lösningsorienterad och som har ett organiserat och strukturerat arbetssätt. För att trivas i rollen är det även viktigt att du tycker om att arbeta tillsammans med andra och har en god kommunikativ förmåga.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

7A46CC39E8E34C38ADD5F3C3993C1235

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Butikschef inom hemelektronik - Stockholm Stockholm Retail Knowledge
AML Advisor till bank Stockholm SJR AB
Junior redovisningsekonom till Eniro! Stockholm Academic Work
Junior Strategisk Inköpare till Alstom Stockholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (It - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.