Jobbet Systemspecialist - Infrastrukturarkitekt har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemspecialist - Infrastrukturarkitekt publicerad av Hyresbostäder i Norrköping AB

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning

Tillsammans utvecklar vi Norrköping – vill du vara med?
Om du tror att ansvar, frihet och delaktighet är viktiga byggstenar för ett roligt och utvecklande jobb kommer du antagligen trivas hos oss. Vi vill att du ska känna dig som hemma – även när du är på jobbet.

På Hyresbostäder får du möjlighet att styra ditt arbete och friheten att själv föreslå bästa lösningen på eventuella utmaningar. Med kunden i ständigt fokus jobbar vi tillsammans med målet att erbjuda bästa möjliga service i varje möte. Vi tror på att prestation mäts bäst i kvalitet. Därför driver vi flera spännande projekt för att utveckla Norrköping, förutom vår traditionella verksamhet. Vill du veta mer kan du läsa mer om oss på Hyresbostäder på www.hyresbostader.se

Om teamet
Vår IT avdelning består av ett glatt gäng med nio medarbetare som har specialistkunskaper inom flera områden. Du blir en viktig pusselbit i vår utveckling, drift och support av vår IT-plattform som dagligen förser hundratals anställda och tusentals hyresgäster med IT-tjänster.

Om tjänsten
Vi står inför en spännande tid där vi satsar på en omfattande digitalisering av vår verksamhet och av de tjänster och service vi erbjuder våra kunder. Detta innebär ett förändringsbehov i vår IT-plattform med ökat krav på säkerhet och tillgänglighet.

Vår nuvarande plattform är en modern uppbyggd IT-miljö med många olika system som är integrerade med varandra. Plattformen är i hög utsträckning baserad på Microsofts produkter och har cirka 200 användare samt ett mycket omfattande nätverk med ansluten utrustning.

Som Systemspecialist-Infrastrukturarkitekt på Hyresbostäder ansvarar du operativt för drift och utveckling av vår IT-plattform. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär daglig support och kontakt med både kollegor och användare. Du erbjuds även möjligheten att få vara delaktig i flertalet förändringsprojekt som du är med och utvecklar.

Kandidatprofil

Om dig som söker
Du har en högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom området. Vi ser att du har 3-5 års arbetslivserfarenhet inom IT-drift och infrastruktur. Tjänsten kräver att du känner dig trygg i och har mycket goda kunskaper inom nätverk, lagrings- och backuplösningar, virtualisering, AD och IT- säkerhet. Har du tidigare erfarenhet av att ta fram infrastrukturella lösningar och arkitekturer kommer du att känna igen dig i arbetsuppgifterna. Din goda förmåga att kunna visualisera, motivera, kommunicera och dokumentera dessa kommer väl till pass i denna tjänst. Du behärskar även svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi ser gärna att du har kunskaper om såväl lokal IT-drift som av Moln-/Hybridlösningar, samt Integration och Automation.
Som person ser vi att du är självgående, initiativtagande, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Med kunden i fokus har du en helhetssyn över ditt arbete. Du trivs i en roll där tempot är stundvis högt och att kunna prioritera är viktigt. Då vi ständigt utvecklar våra tjänster är vi öppna för en person som kan bidra med nya infallsvinklar och idéer. 

Ansökan
Låter det intressant är du välkommen att skicka in din ansökan senast den 17 september. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Mattias Persson, IT-chef på tel. 011-211575.

Vi är redan idag det största bostadsföretaget i Norrköping med över 9500 hushåll. Mer än hälften av våra medarbetare skulle med stor sannolikhet rekommendera oss som arbetsgivare till vänner och bekanta. Vi är kort och gott ett företag med många engagerade kunder och medarbetare. Letar du också efter en lyhörd arbetsplats där du får chansen att driva dig själv och din arbetsgivare framåt?

Välkommen hem!

Referens

n/a

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till