Jobbet Systems Coordinator - Hilton Food Group har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systems Coordinator - Hilton Food Group publicerad av Hilton Food Group

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Systems Coordinator - Hilton Food Group

Gillar du att utveckla och digitalisera det mesta i din väg? Då vill vi gärna ha med dig i vårt team!

Vi ska byta ut och uppgradera flera av våra system inklusive vårt övergripande ERP – SAP, därför

söker vi dig som gillar utmaningar och vill vara pådrivande i detta och andra spännande projekt.

Vi erbjuder ett varierat och utvecklande arbete på vår IT-avdelning där du får röra dig högt och lågt
i vårt prestigelösa team på tre personer. Rollen innebär många kontaktytor då du kommer att stötta verksamheten i systemfrågor, utveckla verksamhetsprocesser och ta fram nya kreativa lösningar.
Vi har ett öppet klimat vilket passar dig som är nyfiken, kreativ och gillar att komma med idéer.

Du kommer att arbeta med förbättringsarbete för att automatisera flöden och digitalisera våra processer. I det ingår att arbeta med analys, kravhantering, utveckling, test, produktionssättning och uppföljning. Du kommer att vara delaktig i projekt och även leda egna lokala IT projekt genom hela processen från start till slut och även utbilda användarna. Support för vår drift med beredskap var 3:e helg ingår också. Den här rollen är ny, så du kommer att få vara med på en nytänkande och utmanande resa tillsammans med oss.

Kompetens & Personlighet
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbetat med processutveckling inom SAP eller något annat stort ERP som till exempel Dynamics och att du har en eftergymnasial utbildning inom datavetenskap, ekonomi eller liknande. Du har god förståelse både för IT och verksamhet, hur ett ERP-system påverkar processerna och hur det kan förbättra arbetssätt.

Som person är du en målinriktad problemlösare och har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Du känner dig bekväm i att hålla workshops och presentationer i grupper.

Vi är ett globalt företag så du behöver kunna kommunicera obehindrat i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

För rätt person finns ett litet team med stort engagemang och en arbetsplats med stor och god gemenskap mellan avdelningarna. Vi har ett utvecklat utbildningsprogram med möjlighet till certifieringar inom intressanta områden så som Cisco, VMware och Microsoft. Dessutom erbjuder vi förmåner som friskvård, subventionerad lunch i vår egen restaurang, fri parkering med möjlighet till motorvärmare och många fler förmåner.

Omfattning: Heltid

Ort: Västerås
Uppdragsgivare: Hilton Food Group

Din ansökan: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta mari.larsson@randstad.se. Vi arbetar löpande med urvalet skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, senast den 21 juni 2019

Start: Så snart som möjligt

Om arbetsgivaren

HFG Sverige AB är en del av Hilton Food Group Plc noterat på LSE. Vi producerar konsumentpackade färskvaror och då främst konsumentpackat kött, ett område som vi leder utvecklingen inom. Vi levererar från våra toppmoderna anläggningar runt om i världen till ledande kedjor inom detaljhandeln. Idag arbetar 220 personer på HFG Sverige. Vi är ett dynamiskt och framåtsträvande företag. Vår produktionsanläggning i Västerås står för god kvalitet och innovation. Vi producerar 5,8 miljoner portioner mat varje vecka.

Referens

201227062

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till