Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemprovare av IR-kameror till Teledyne Flir jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemprovare av IR-kameror till Teledyne Flir på Academic Work

Systemprovare av IR-kameror till Teledyne Flir

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Teledyne FLIR utvecklar högteknologiska värmekameror med den senaste tekniken inom IR. I en kombinerad roll arbetar du både praktiskt och analytiskt med provning av IR-produkter, primärt inom gränsövervakning. Vi söker dig med ett stort intresse för teknik som vill utvecklas på ett företag i framkant. Motivera i din ansökan varför du lockas av både Teledyne FLIR och rollen som systemprovare!


Om tjänsten
Teledyne FLIR Systems är världsledande inom sitt område och de växer som bolag. De arbetar med den senaste tekniken i de högteknologiska värmekamerorna som både utvecklas och produceras på bolaget.

Läs mer om Teledyne FLIR på deras hemsida.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos FLIR Systems. Anställningen är på inledningvis 12 månader med god möjlighet till förlängning till dig som visar framfötterna. Gör du ett bra jobb och det lilla extra finns även goda utvecklingsmöjligheter i rollen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av provning och verifiering av avancerade IR produkter. Du kommer även att medverka vid framtagning av provinstruktioner, provutrustningar, statusuppföljning och felsökning. Du kommer eventuellt också att medverka vid slutkontroller tillsammans med kund. Det finns goda möjligheter till egna initiativ genom ständiga förbättringar som är en central punkt i vår verksamhet.

I rollen får du chans att lära känna en stor del av Teledyne FLIR då du kommer samarbeta med flera avdelningar. Din närmsta grupp kommer bestå av cirka 8 personer och tillsammans säkerställer ni kvalitén på Teledyne FLIRs produkter.
Vi söker dig som
Du måste vara noggrann och ha analytisk förmåga både vad gäller teknik och administration. Du måste vara praktiskt lagd (inte ha tummen mitt i handen). Att kunna ta stort eget ansvar där planering och arbeta både i grupp och självständigt är viktiga egenskaper. Då många kunder är från andra länder än Sverige är goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift, ett krav.

* Har en avslutad gymnasieutbildning inom teknik, alterantivt studier på högskolenivå inom elektronik.
* Har tidigare erfarenhet av att arbeta praktiskt med teknik, gärna som montör.
* Är flytande på både svenska och engelska då språken används dagligen.
* Motiverar väl i din ansökan ett intresse för både rollen och att arbeta hos Teledyne FLIR.
* Har tidigare erfarenhet av en teknisk roll

Det är meriterande om du

* Erfarenhet av Linuxmiljö och IR teknologi och är meriterande.
* God kunskap inom mätteknik, datoriserade mätsystem och okulärkontroll.
* Kunskap om analog och digital elektronik.
* Har en teknisk utbildning.
* Har tidigare erfarenhet av att arbeta inom produktion.
* Goda kunskaper inom nätverkslösningar.

Som person är du:

* Noggrann
* Initiativtagande
* Ansvarstagande
* Självgående

Vi ser även att du arbetar bra i grupp då arbetet till viss del utförs i team där ni stöttar varandra.

Övrig information

* Start: Omgående
* Arbetstider: Kontorstider
* Omfattning: 12 månader med god möjlighet till förlängning
* Placering: Täby, Arninge
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Teledyne Flirs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
På Flir har vi ett enkelt men ambitiöst uppdrag: Att utveckla marknadsledande termisk och avkänningsteknik som förbättrar vardagen. Från att spara energi till att rädda liv, Teledyne Flir gör en verklig skillnad i vår värld. Våra produkter används i en mängd olika situationer för att rädda människor i fara, upptäcka brottslingar, spara energi, navigera säkert, ge säkerhet runt om i världen och skydda vår miljö. Vi söker individer som trivs med att påverka och vill ha spänningen av att vara med i ett lag som vinner.
Vi strävar efter mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15061736-SE