Jobbet Systemkoordinator inom IT med fokus på integrationsfrågor till Kraftringen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemkoordinator inom IT med fokus på integrationsfrågor till Kraftringen publicerad av Lernia

Sista ansökningsdag
Heltid
Lund
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Om Kraftringen

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har cirka 300 000 energikunder och 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster.

Läs mer på www.kraftringen.se.

Kraftringens IT-avdelning söker en systemkoordinator till sektionen för System- och verksamhetsstöd på huvudkontoret i Lund. 

Tjänstebeskrivning

Har du erfarenhet av arbete med integrationsplattformar? Söker du en arbetsplats inom en bransch som aldrig står still? Då kan tjänsten som systemkoordinator inom IT på Kraftringen passa dig!

I rollen som Systemkoordinator ansvarar du för koncernens integrationsplattform vilket innefattar såväl arbetsledning och koordinering som budget- och resultatansvar. Tjänsten innefattar även ansvar för:

  • IT:s integrationskontor där leverantörskontakter och avrop mot upphandlade tjänster för systemintegration ingår som exempelvis förvaltning, underhåll, drift och utveckling.
  • Koordinering och efterlevande av integrationskontrakt mellan integrationsapplikationer och parter/system, såväl interna som externa ur ett koncernperspektiv.

Rollen som systemkoordinator är en viktig kompetenspartner till Kraftringens kärnverksamhet och till övriga delar inom IT i relation till Kraftringens strategi för integration av system. I tjänsten har du ansvar att tillsammans med IT-arkitekten stödja, utveckla och samordna koncernen kopplat till Kraftringens behov inom integration och digitalisering. Som systemkoordinator arbetar du tillsammans med koncernens kärnverksamhet och systemansvariga med att koordinera utvecklingsaktiviteter och utvecklare inom integration och test. Du jobbar även med att ta fram kravställning och dokumentation vid integrationsbehov i förhållande till företagets IT-strategi. Tjänstens omfattning är heltid med placering i Lund. Arbete utanför ordinarie kontorstid kan förekomma vid enstaka tillfällen i samband med driftsättning av projekt eller vid bemanning vid storstörningar. Du rapporterar direkt till CIO.

Bakgrund

Vi tror att du som söker tjänsten har cirka 5 års erfarenhet av en liknande tjänst med relevant utbildningsbakgrund. Du har god teknisk förståelse och vana vid att arbeta med integrationsplattformar. Det är starkt meriterande med tidigare projektvana samt erfarenhet från energibranschen. Kanske arbetar du i en liknande roll inom en större verksamhet idag med fokus på integration alternativt som IT-konsult och söker en arbetsplats med stor påverkansmöjlighet?

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som systemkoordinator ska du vara strukturerad, kommunikativ och nyfiken. Eftersom branschen är i ständig utveckling så ställer det krav på att du trivs med att arbeta i en roll som innefattar ständig förändring samt att man brinner för utvecklingsfrågor. Då du kommer att ha en koordinerade roll samt kontakt med ett flertal olika aktörer – såväl internt som externt – så förutsätter det att du trivs i en relationsbyggande yrkesroll. Vidare har du ett stort intresse för IT-frågor och det är meriterande om du har erfarenhet från energibranschen.

Tillträde

Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Varför Kraftringen

Utöver en stabil anställning med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter så innebär en tjänst hos oss en möjlighet att konkret vara med och påverka den hållbarhetsresa vårt samhälle står inför. Vi nöjer oss inte med att vara en etablerad spelare inom energibranschen utan vill hela tiden utveckla vår affär vilket erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling för våra medarbetare.

Information

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag på kraftringen.se/jobb.

Vi frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Linda Billstrand på 073 200 57 56 eller Emilia Westberg på 072 254 62 39.

Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

21529

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Lund).