Jobbet Systemkonsult till Hi5 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemkonsult till Hi5 publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Vill du få chansen att utvecklas inom ett expansivt och personligt företag i centrala Umeå? Vi söker nu dig som har erfarenhet från IT- branschen och vill jobba med kundkontakt.

Information om uppdraget:

I rollen som Systemkonsult på Hi5 arbetar du med uppdrag mot olika kunder. Du kommer arbeta med att effektivisera hanteringen av servrar, arbetsstationer och programvaror. Resor kan ingå i arbetet.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

• Applikationspaketering för automatiserade miljöer
• Serverinstallationer
• 2-line support till våra kunder
• Klientmanagering mha upkeeper/SCCM

Hi5 erbjuder dig arbete i en spännande och expansiv miljö med goda möjligheter att utvecklas. Vill du veta mer om företaget? Läs mer på www.hi5.se

Tillsättning för tjänsten förväntas ske under hösten eller vid överenskommelse med dig som kandidat. Du rekryteras av oss på StudentConsulting men anställs direkt av Hi5. Tjänsten är tillsvidare och provanställning kan komma att tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har goda kunskaper inom klientoperativsystem (Windows 7/8/10). Du bör även ha erfarenhet av klienthantering och automatisering. Det är meriterande om du har arbetat med SCCM och/eller upKeeper, samt skapat applikationspaket för automatiserade miljöer. Det är även meriterande om du har arbetat med klientmanagering. Vidare ser vi gärna att du har kunskap inom Windows-server och SQL.

Som person är du som söker nyfiken, engagerad och villig att lära dig nytt. Kundfokus är viktigt då du i vissa fall kommer vara företagets ansikte utåt. En god social förmåga är en självklarhet då rollen kräver samarbete internt såväl som externt. Du ska ha god förmåga att arbeta strukturerat och självständigt mot uppsatta mål. Det är även av stor vikt att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska, talar du finska ses detta som meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan?

Om arbetsgivaren:

Räknar du dig till de bästa eller vill helt enkelt bli bäst i en spännande och expansiv miljö med goda möjligheter att utvecklas så är detta jobbet för dig! Vill du veta mer om företaget? Läs mer på www.hi5.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48464

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till