Jobbet Systemkonsult Microsoft har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemkonsult Microsoft publicerad av Atea

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Atea Uppsala växer så det knakar och söker därför dig som vill jobba som Systemkonsult med fokus på Microsoft. Att arbeta på Atea Uppsala ger dig möjlighet att jobba med våra många och spännande kunder. Kontoret är personligt med många erfarna medarbetare som har roligt tillsammans. Då vi alltid vill mer utmanar vi hela tiden våra kunder och varandra för att utvecklas. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget informationsteknologi.

'På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag.' – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea   Din roll i laget

I rollen som Systemkonsult på Atea ansvarar du för att hjälpa våra kunder i deras it-miljö med installation, uppgradering, migrering, felsökning, optimering och förvaltning.  

Du erbjuds en utvecklande roll där vare dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Systemkonsult är:  

  • Att stötta våra spännande kunder i Uppsala med omnejd med allt från förändringsprojekt till drift av befintlig infrastruktur  
  • Tillsammans med våra kundteam vidareutveckla våra kunder  
  • Fortsätta bygga en rolig arbetsplats på Ateas Uppsalakontor  


Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  För att lyckas i tjänsten bör du ha någon av följande kompetenser:  

  • Office 365  
  • Azure
  • Powershell
  • Någon av produkterna i Microsofts System Center-svit  
  • Minst 5 års erfarenhet av IT-branschen  
  • Gärna erfarenhet av konsultyrket  


Vill du bli en del av landslaget?  

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Eriksson, Konsultchef, viaalternativt telefonnummer 018-65 38 20. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  


Referens

190737

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till