Jobbet Systemintresserad junior redovisningskonsult till BDO har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemintresserad junior redovisningskonsult till BDO publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Tycker du också att det är viktigare att knyta kontakter än att knyta slipsar? Brinner du för service och strävar efter att kunna erbjuda den bästa kundupplevelsen? Då kan relationsbyrån med branschens nöjdaste kunder vara arbetsplatsen för dig!

Arbetsbeskrivning

BDO har nyligen slagit upp dörrarna till nya, moderna lokaler i centrala Stockholm och vi söker nu förstärkning till vårt internationella redovisningsteam i form av en junior redovisningskonsult. I det internationella teamet får du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom redovisning för utländska bolag och koncerner. Eftersom teamet huvudsakligen rapporterar till utlandet så sker stor del av kommunikationen på engelska. Du får en helhetsbild av redovisningens olika delar, erbjuds en variation i arbetsuppgifter och får jobba med bolag inom olika branscher. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Enklare avstämningar
  • Vara behjälplig vid upprättande av bokslut
  • Administration

Tjänsten rapporterar till gruppchefen för det internationella teamet.

Vem är du?

Vi söker dig med universitets- eller yrkeshögskoleutbildning inom ekonomi och minst ett par månaders erfarenhet av att arbeta med redovisning. Vidare är du bekväm med att använda engelska som arbetsspråk, har ett systemintresse och sammanställer med enkelhet data i Excel.

Som junior redovisningskonsult är det viktigt att jobba proaktivt, varför vi ser att du är orädd, ligger steget före och har en god initiativförmåga. För att passa in hos oss bör du vara relationsdriven och förstå värdet av att sätta människor främst. Det är viktigt att du brinner för service, månar om att leverera den bästa kundupplevelsen, är progressiv och ser kompetens som en viktig konkurrensfördel.

Du erbjuds

Det internationella teamet har en familjär, avslappnad och prestigelös arbetskultur där vi månar om att lyfta varandra. Vi anser att den starka teamkänslan lägger grunden för att vi ska kunna upprätthålla branschens nöjdaste kunder. Vidare är vi progressiva och strävar ständigt efter att ligga i framkant när det kommer till digitalisering och utveckling. I rollen som konsult på BDO kommer du att bredda din egen kompetens samtidigt som du skapar värde för våra kunder.

I den här rekryteringen samarbetar BDO med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström på tel. 073-745 06 46. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

BDO har genom sin genuina företagskultur, grundad i en stark teamkänsla med relationsskapande medarbetare, toppat Svenskt Kvalitetsindex granskning av kundnöjdhet för sjätte året i rad. Idag är vi världens femte största revisions- och rådgivningsorganisation och i Sverige har vi runt 650 anställda på ett drygt 20-tal kontor. Vi arbetar i en öppen och inkluderande arbetsmiljö, där vi satsar mycket på varje medarbetares utveckling. Läs mer om BDO på www.bdo.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Emelie Baeckström

Tel:073-745 06 46

Emelie.Baeckstrom@jurek.se

Sökord: Accountant, Junior Accountant, Jr. accountant, Redovisningsassistent, Junior redovisningskonsult, Junior redovisningsekonom, Ekonomiassistent, SAP, Navision, Excel.


Referens

FC21A929C64D4CB9860F9C159F3B2ABD

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till