Jobbet Systemintegratör inom IT-säkerhet sökes till link22! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemintegratör inom IT-säkerhet sökes till link22! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med utveckling inom IT-säkerhet på ett företag som verkligen gör skillnad på riktigt? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vår kund link22 är verksam inom IT-säkerhet och är branschledande med sina produkter och har stora och välkända kunder i sin portfölj, inom såväl offentlig som privat sektor. link22 utvecklar, implementerar och underhåller säkerhets- och systemlösningar för kunder med höga säkerhetskrav. De är ett bolag med ett 20-tal medarbetare som värnar om sina anställda och ger dem chansen att bli ännu duktigare ingenjörer. Det är ett stabilt företag som nu har behov av ytterligare duktiga kollegor för att kunna tillgodose sina kunders behov och de söker därför efter en systemintegratör.

I tjänsten som systemintegratör kommer arbetsuppgifterna till största del att bestå av att utifrån en given kravställning ta fram en design för att utifrån denna utforma en hel systemlösning som kommer att bestå av befintliga byggblock kompletterat med systemspecifika delar. Arbetet består till stor del av integrationsarbete med exempelvis script-skrivning i Python och även viss utveckling i C/C++. Systemen exekverar både i Windows- och Linux-miljöer. Fokus ligger på design av kommunikationslösningar och nätverks-infrastrukturer med olika former av säkerhetslösningar. Du skall ha en vilja att arbeta med hela produktcykeln från kravarbetet, via design och utveckling, till test och även integration hos kund.

Arbetet innebär kontakt med slutkund och ett kontinuerligt samarbete med kollegor, både i egna och angränsade projekt. Du kommer även att arbeta med framtagning av produktdokumentation både för internt bruk och till slutkund på både svenska och engelska.

Arbetstiderna är kontorstider med möjlighet till flex och uppstart av tjänsten sker i överenskommelse med kandidaten. Anställning sker direkt hos kundföretaget och StudentConsulting är en del i rekryteringsarbetet för att hjälpa vår kund att hitta rätt kandidat, så urval och intervjuer hanteras av StudentConsulting och det är även till oss du ska skicka in din ansökan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en relevant examen inom IT-området, exempelvis från Y-, D- eller F-linjen men det viktigaste är att du som person har rätt inställning, så även annan bakgrund kan vara intressant. Du har relevant arbetslivserfarenhet 3-5 år.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom flera av följande områden:
-Windows
-Linux
-Python
-VMware
-C++
-C

Krav
-B-körkort

Ta chansen att prova på något nytt och ge dig själv möjlighet att utvecklas! Skicka in din ansökan via studentconsulting.se redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50207

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till