Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Regional utesäljare till UCS One Economy! jobb i Linköping på Professionals Nord Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Regional utesäljare till UCS One Economy! på Professionals Nord Rekrytering AB

Regional utesäljare till UCS One Economy!

Professionals Nord Rekrytering AB Linköping, Östergötlands län Heltid

UCS One Economy har fem affärsområden som sträcker sig från redovisning och lön till ren systemexpertis. I dag finns en säljare inom organisationen som bearbetar både nya och befintliga kunder och behöver nu ytterligare en regional utesäljare som med hjälp av sin säljerfarenhet kan bidra till att organisationsutveckla kunders verksamhet. Detta genom att skapa en förståelse för kundens administrativa processer och förmedla de smartaste och mest effektiva produkterna och lösningarna.  

UCS säljer många olika produkter och tjänster så för att trivas i rollen så tror vi att du har förmågan att förstå nya system och en vilja till att lära. Fokus ligger kring Visma Softwares ERP-system Visma.net och kringliggande produkter. Leveransen till kund innebär ofta en sammansättning av olika systemlösningar för en för kunden ideal lösning. Tjänsten innebär en säljcertifiering i affärssystemet. Idag har UCS fem konsulter inom affärsområde system. Tillväxtpotentialen i marknaden är enorm då stora delar av Sveriges företag står inför stundande automatisering och digitalisering av sina ekonomifunktioner. I rollen kommer du att bearbeta den lokala marknaden såsom hela Sverige digitalt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till [ Link removed ]

Du erbjuds 

  • Goda möjligheter till utveckling. UCS är mycket måna om både företaget och individernas utveckling och ser gärna att du växer tillsammans med dem!
  • En inspirerande arbetsplats med härlig stämning och en unik sammanhållning.
  • Fast månadslön plus bonus

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att arbeta dagligen med operativ försäljning där du tillbringar stor del av tiden ute hos dina kunder för att presentera och sälja in kundunika lösningar inom vårt affärsområde System. Du arbetar främst mot slutkund och bearbetar både nya och befintliga kunder - med målet att skapa fler möjligheter och affärer men framför allt för att skapa starka kundrelationer. Du utgår från huvudkontoret i Linköping (där teamet du kommer att tillhöra finns) och du rapporterar till säljchef/vice VD.


Vi söker dig som:
Är en kreativ problemlösare och som vill vara med och se till att bolaget fortsätter vara i framkant i vår bransch. Du har intresse för systemlösningar och några års erfarenhet från uppsökande försäljning inom B2B med goda resultat. Din bakgrund innefattar någon form av marknad-och/eller säljutbildning. Har du dessutom en teknisk utbildning är det meriterande, men det är inte ett krav. 

För att lyckas i denna roll tror vi att du brinner för försäljning och vet att aktiviteter och insatser mot kund ger resultat. Du är bra på att skapa och utveckla goda affärsrelationer och förstår att vägen dit kräver nykundsbearbetning och kalla samtal. Du är lyhörd och bra på att sätta dig in i kundens behov och utifrån det ta initiativ till affärsmöjligheter och lösningar. Vidare har du lätt för att samarbeta och kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Du trivs även med att arbeta i ett högt tempo och dessutom gillar att ha kul på jobbet!

START: Heltid
URVAL: Sker löpande
ORT: På plats i Linköping / flexibelt

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [ Link removed ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 27F520FCE62546839927692B53F67680