Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemingenjörer med kundfokus jobb i Göteborg på Syntronic

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemingenjörer med kundfokus på Syntronic

Systemingenjörer med kundfokus

Syntronic Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Nu söker vi systemingenjörer för uppdrag in-house eller on site för världsledande företag inom fordon, telekom, medicinteknik, försvars- och verkstadsindustri med allt från förstudier till kommersiella serieprodukter.


Arbetsuppgifter 

Som systemingenjör hos oss kommer du att få arbeta med utmanande projekt åt krävande kunder och vi efterfrågar systemingenjörer som kan allt från konkretisera nya idéer till problemlösning i labb. Det handlar ofta om utveckling av nya produkter eller tekniska lösningar som effektiviserar för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter innehåller systemutveckling och problemlösning. I dialog med kund använder du din erfarenhet att definiera arkitekturer, gränssnitt samt att specificera funktionella- och prestanda- och regulatoriska krav tills en färdig produkt eller teknisk lösning presenteras.

Du har med din erfarenhet möjlighet att forma din roll och utveckla dig tillsammans med dina kollegor såväl lokalt som globalt. Du har även en viktig roll internt i att driva vår kompetensutveckling, finna ny tekniska lösningar för våra kunder samt deltaga vid införsäljning av dessa nya kundprojekt. 

Vi söker dig som:

  • Har en civilingenjörsutbildning inom Elektro, Data, Teknisk Fysik eller motsvarande
  • Genomfört ett antal kommersiella kundprojekt inom inbyggda system i en systemledande roll eller som mjukvaru- och/eller hårdvaruutvecklare
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Det är meriterande om du idag arbetar som mjukvaruarkitekt, systemingenjör och/eller har erfarenhet inom fordonsbranschen. 

Personliga egenskaper

Som person värderar du struktur, planering samt ordning och reda. Du är samarbetsvillig, social och kommunikativ då arbetet förutsätter ett tekniskt ledarskap. Vidare är du en person som bidrar med energi och driv till arbetsplatsen där du ständigt arbetar för att utvecklas och komma framåt.

Du har ett genuint teknikintresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas.


Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1300 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård. 

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och gärna ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. 

Vi arbetar med löpande urval, ansök dock senast 30 september. 

För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1326693-274248