SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemingenjör till Arboga jobb i Eskilstuna på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Systemingenjör till Arboga på Academic Work

Systemingenjör till Arboga

Academic Work Eskilstuna, Södermanlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Är du en driven ingenjör som vill utvecklas och utmanas? Vår kund i Arboga utökar sitt team och nu har du chansen att få arbeta med Försvarsmakten som kund. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!


Om tjänsten
Som systemingenjör hos vår kund kommer du att jobba med kommunikationssystem och nätverk med bland annat Försvarsmakten som kund. Du kommer vara delaktig i hela livscykeln- från framtagning till drift och avveckling av system och delsystem, du kommer även jobba med support och reparationsflödet.

Rollen innebär att du kommer att jobba i ett team med specialister och projektledare där du kommer att behöva kommunicera och samarbeta för att ni tillsammans ska leverera. Tjänsten kan på sikt också komma att involvera utbildning i de system du ansvarar för.

För att på bästa sätt komma in i din nya roll får du en gedigen introduktion där du till en början får en chans att aklimatisera dig och känna på de olika system. Med dina kollegor till hjälp börjar du sedan ta dig an enklare arbetsuppgifter som ger dig övning i de olika systemen. Som ny i rollen bidrar du i 3-4 områden samtidigt men på sikt är målbilden att du kommer att ha ett område där du har huvudansvar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

* Utveckla och vidmakthålla system för Försvarsmakten samt identifiera nya lösningar och presentera dem för kund
* Analysera och tolka kravspecifikationer och ta fram rapporter kring detta
* Driftsättning, teknisk support, felsökning, konfigurering och underhåll av system

Vi söker dig som

* Studerat på eftergymnasial nivå inom nätverksteknik, data/systemvetenskap alternativt annan utbildning eller erfarenhet som kund anser som likvärdig.
* Har ett stort tekniskt intresse
* Pratar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
* Har B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet inom nätverk och kommunikation så som radiosystem, telekommunikation, Cisco routrar och switchar, IP-telefoni, IT-säkerhet eller optofiberteknik.

Då tjänsten innebär arbete som kan omfattas av sekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Som person är du:

* Strukturerad
* Problemlösande
* Samarbetsvillig

Övrig information

* Start: Omgående enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Arboga
* Övrigt: Då tjänsten innebär arbete som kan omfattas av sekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15080306-SE