Jobbet Systemingenjör med verifieringskunskaper har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemingenjör med verifieringskunskaper publicerad av Skill

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Är du en erfaren Systemingenjör och redo för nästa steg i karriären? Vill du bli en del av ett attraktivt och marknadsledande företag och jobba i en spännande miljö? Vi söker nu en Verifieringsansvarig till ett större kundprojekt på Saab i Göteborg. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget har ca 15 000 medarbetare och verksamhet på alla kontinenter. Saab är tekniskt ledande inom många områden och investerar en femtedel av intäkterna i forskning och utveckling. Just nu befinner sig Saab i en expansiv fas och söker medarbetare som kan vara med och utveckla framtiden tillsammans med dem.

Dina arbetsuppgifter
Till ett större kundprojekt efterfrågas nu en Verifieringansvarig som tillsammans med utprovningsteamet ska delta i verifieringsarbetet. I din roll kommer du att planera, driva samt rapportera systemutprovning av komplexa produkter. Du kommer att verifiera system av system för att upprätthålla säkerheten i det sammansatta systemet . Rollen innebär täta kontakter med kund kring bl.a. avstämning och uppföljning samt även internt med flera kontaktytor, inte minst med utprovningsteamet.

Din profil
Vi ser att du är utbildad systemingenjör inom IT eller motsvarande. Vidare har du flera års dokumenterad yrkeserfarenhet av arbete med komplexa och kritiska systemprodukter. Om du tidigare har jobbat med militära produkter ser vi det som starkt meriterande, dock inget krav. För att trivas i tjänsten bör du vara öppen och trivas i samverkan med kunder och kollegor. Du har ett professionellt förhållningssätt och utför ditt arbete med precision och noggrannhet. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed krav på svenskt medborgarskap.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Uppdraget är en hyrrekrytering som beräknas pågå t om 2019-12-31 med goda möjligheter till fortsatt anställning. Start enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare: Johan Zizala på mail: johan.zizala@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering- och Bemanningstjänster där våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3475

Liknande jobb

Quality Management Engineer Göteborg Semcon

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till