Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemingenjör jobb i Jönköping på ALTEN Sweden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemingenjör på ALTEN Sweden

Systemingenjör

ALTEN Sweden Jönköping, Jönköpings län Heltid


Personality / Commitment

ALTEN vill erbjuda dig en karriär, inte ett jobb.
Vi vill växa tillsammans med engagerade personer. När du vill utmana dig själv i nästa uppdrag, i nästa utbildning eller inom nästa ansvarområde vill vi vara din självklara partner.
Har du rätt driv och nyfikenhet? När du växer så växer ALTEN så jag hoppas att vi kan utvecklas tillsammans, i stort och smått.
Just nu har vi en möjlighet att fortsätta växa inom inbyggda system, har du med dig rätt erfarenheter för att göra oss ännu bättre?

 

Vi söker nu en erfaren embedded C-utvecklare. I detta uppdrag kommer du ansvara för att utveckla och designa inbyggda system. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara systemkrav, mjukvarukrav och design till implementation och test. Du kommer sitta nära kollegor inom andra tekniska discipliner och ha nära till produkten i olika faser i projektet.

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN.
Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt.
Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.Job / Skills

Vi söker dig med erfarenhet inom inbyggda system. Du är väl bevandrad med C programmering. Du är på ett eller annat sätt kunnig inom mikrocontroller, drivrutiner, applikationer och mjukvarutest. Du behärskar även svenska eller engelska i tal och skrift.

Kravprofil

- Erfarenhet av mjukvaruutveckling i en embedded miljö.

- Ett brinnande intresse för teknik och vågar ta initiativ

- Högskole- eller Civilingenjörsexamen i datateknik, elektroteknik eller motsvarande


Något som vi på ALTEN värderar högt är din förmåga att arbeta självständigt och affärsmässigt. Som konsult hos ALTEN ser vi att du är positiv och har lätt för att skapa och upprätthålla bra relationer med vår breda mix av kunder. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och konsultmässighet och ser att du är väldigt öppen för förändring.


Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för.
På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

We believe in growing together
Varmt välkommen in med din ansökan till [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: AD011012