Jobbet Systemförvaltare till Saab i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemförvaltare till Saab i Linköping publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Har du ett stort teknikintresse och tidigare arbeta inom systemförvaltning? Till Saab i Linköping söker vi nu en erfaren systemförvaltare till 3DMI/MBDMI. Tjänsten är på konsultbasis med önskad start 1/12 och förväntas pågå ett år framöver. Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Tjänsten som systemförvaltare innebär teknikinformationslösning baserad på Delmia och för Gripen E. Arbetsuppgifterna kommer innefatta allt ifrån installation, konfiguration och integration av befintliga system. Vidare handlar det om anpassning och vidareutveckling av befintliga system där det ständigt pågår ett nära samarbete med användare och kravställare.

Vem är du?
För att passa i rollen som systemförvaltare har du en utbildning inom systemvetenskap, systemförvaltning, kognitionsvetenskap eller motsvarande. Vidare har du några års arbetserfarenhet inom relevant område. Som person har du god samarbetsförmåga med andra och tycker om att arbeta så väl självständigt som i grupp. Du drivs av innovativa tekniklösningar och har ett strukturerar och noggrant arbetssätt. Vidare har du god social kompetens och är kommunikativ på så väl engelska som svenska i både tal och skrift.

Om verksamheten
IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Referens

55210

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till