Jobbet Systemförvaltare till Brandförsvarsförbund har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemförvaltare till Brandförsvarsförbund publicerad av TNG

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Trivs du i en omväxlade miljö kommer du trivas som Systemförvaltare på Södertörns Brandförsvarsförbund i Vårby, Stockholm.

Hos oss kommer du växa som människa. Här blir du del av ett team och arbetar för ett säkert och tryggt samhälle där du gör skillnad. Under hösten kommer du som Systemförvaltare vara involverad i implementation som du på lång sikt ska förvalta och underhålla. Du välkomnas till en arbetsplats där olikheter tas tillvara och allas lika värde är självklart.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Värderar du säkerhet, trygghet och förtroende? Södertörns Brandförsvarsförbund främsta uppgift är att förhindra att bränder och andra olyckor inträffar. Tillsammans med engagerade och omtänksamma kollegor jobbar du mot en tydlig vision - ett tryggt samhälle där inga olyckor inträffar. Verksamheten jobbar med räddningstjänst och kommunala säkerhetstjänster för 10 kommuner i framförallt södra delarna av Stockholms län.

Här blir du en nyckelperson som Systemförvaltare över ett av räddningscentralens specifika larmsystem. Om du trivs i en spännande och variationsrik miljö som ställer krav på både prestigelöshet och flexibilitet så kommer du trivas här.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Systemförvaltare ansvarar du för:

  • löpande förvaltning, hantering av administration, installationer, felsökning samt systemtester av räddningscentralen alla system och funktioner
  • kontakten med systemleverantören och andra intressenter inom verksamheten och hos samarbetspartner som SOS-alarm
  • säkerställa att kollegor som använder systemet har rätt utbildning och kunskap

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här jobbar du med frihet under ansvar och prioriterar utifrån vad som är mest kritiskt för verksamheten. Ditt fokus är att räddningscentralens operationella drift och att säkerställa att systemen fungerar i samklang med de funktionella och icke funktionella krav som räddningscentralen har. Du kommer också proaktivt driva utvecklingen för räddningscentralens tekniska miljö.

Inom Södertörns brandförsvarsförbund finns ca 500 anställda. På huvudkontoret i Vårby där du jobbar på finns ca 40 kollegor. Organisatoriskt tillhör du IT-avdelningen som består av 3 personer, men du tillbringar stor del av dina dagar tillsammans med larmoperatörerna och de som använder systemet. På arbetsplatsen råder en säkerhetsklassning nivå 3.

VEM ÄR DU?

För att axla rollen som Systemförvaltare här behöver du ha god erfarenhet inom IT i en miljö som är verksam 24 timmar om dygnet. Du bör ha tidigare erfarenhet som systemförvaltare och ha förmågan att prioritera både på kort och lång sikt. Då fokus för rollen snabbt kan ändras behöver du besitta en naturlig ansvarskänsla och flexibilitet. Då du har många kontaktytor både internt och externt behöver du vara kommunikativ och prestigelös. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, samt B-körkort.

Det är meriterande om du tidigare har jobbat med implementationer och har erfarenhet av Oracle databaser eller själv har erfarenhet som larmoperatör eller liknande kritisk 24/7-verksamhet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

58266FE2F45748ECBF9FBD1DDF9E1288

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (It - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.