Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemförvaltare IT till Gästrike Återvinnare jobb i Gävle på Gästrike Återvinnare

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemförvaltare IT till Gästrike Återvinnare på Gästrike Återvinnare

Systemförvaltare IT till Gästrike Återvinnare

Gästrike Återvinnare Gävle, Gävleborgs län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? Är du initiativtagande, självständig, systematisk och har en förmåga att organisera arbeten? Samt längtar efter en arbetsplats som genomsyras av stark kamratskap som värderar balansen mellan familjen och jobbet? Då kan du vara vår nya Systemförvaltare! 

IT-stödet behöver nu förstärka med en systemförvaltare med erfarenhet och kompetens inom systemdrift. IT-stödet är idag en viktig del av Gästrike Återvinnares verksamhet. Inom IT-stödet blir du kollega med fyra engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att tillhöra avdelningen Verksamhetsstöd och utveckling på 14 medarbetare och vara placerad inom gruppen IT-stöd.


ansvarsområde.

Inom Gästrike Återvinnare arbetar vi med IT som beställare i första hand, det är viktigt att ha god kompetens om IT-system och systemdrift då det är vi som står för design och konfiguration. Våra system ligger hos andra kommunala verksamheter eller i molnet. Vi har huvudsakligen en Windowsbaserad server och klientmiljö. 

Systemen vi underhåller och supporterar har krav på tillförlitlighet och tillgänglighet varför du förväntas jobba proaktivt för att säkerställa en hög driftkvalitet. 

Som systemförvaltare IT kommer du att ha ett särskilt ansvar för ett eller flera system. Vissa är stora och kräver mycket uppmärksamhet, andra är mindre. Utöver de tekniska uppgifterna innebär rollen också många kontakter med både kollegor inom Gästrike Återvinnares övriga avdelningar och våra leverantörers/samarbetspartners verksamheter.

I arbetet ingår att:
  • Tekniskt underhålla systemen
  • Ingå och arbeta inom systemens förvaltningsorganisation.
  • Övervaka, felsöka och avhjälpa fel
  • Ta fram och underhålla dokumentation
  • Ha kontinuerlig kontakt med verksamheten och våra leverantörer 


arbetstider.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid, beredskap kan komma att ingå.


kvalifikationer.

Du har som lägst gymnasial utbildning inom IT eller annan erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har flerårig erfarenhet från en liknande roll, erfarenhet från industriell IT är meriterande. 
Du har goda och breda kunskaper om IT, då vi är en liten grupp är det viktigt att alla kan göra det mesta. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. 

Det är viktigt att du har en ödmjuk inställning till och förståelse för Gästrike Återvinnares verksamheter. Du har en förmåga att kommunicera både med IT-kunniga och andra. Du är van vid att arbeta självständigt, vara drivande och ha helhetssyn. Att dokumentera ditt arbete är en nödvändighet. Samarbete över avdelnings- och gruppgränser är en självklarhet. Dessutom ser vi att du är kvalitetsmedveten samt service- och lösningsinriktad.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2021-08-16, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Nathalie Löfvenmark, Rekryteringskonsult, [ Email address blocked ]
 

Rekommenderade jobb

Systemförvaltare IT till Gästrike Återvinnare
Gästrike Återvinnare Gävle Heltid
Underhållstekniker till Bumax AB i Åshammar
BUMAX AB Åshammar Heltidsanställd
Engineering Manager - Mechanics
Axis Communications Lund Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201351355