Jobbet Systemarkitekt .NET har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemarkitekt .NET publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba för en vinnare? Vill du utveckla branschens ledande bemannings- och rekryteringssystem? Just nu söker vi en systemarkitekt/systemutvecklare som brinner för att skapa innovativa webblösningar i Microsoft .NET.

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har sedan starten utvecklat ett skräddarsytt .NET-baserat bemannings- och rekryteringssystem. Genom systemet hanteras, administreras och leds verksamheten som finns på 176 orter i Skandinavien. Med ny teknik skapar vi digitala lösningar som förenklar och effektiviserar för våra kundföretag, konsulter och samarbetspartners.

Nu söker vi en systemarkitekt till utvecklingsavdelningen i Luleå. Vi erbjuder dig en nyckelroll med stort ansvar och möjlighet att påverka. Ditt ansvar blir att utveckla och driva teknisk design och implementering. Du kommer att arbeta med att utveckling, förvaltning och ha systemansvar, samt vara en nyckelperson i koncernens fortsatta expansion mot nya länder och marknader.

Arbetsuppgifter
• Driva teknisk design och implementering av applikationer och system
• Ansvara för plattformens arkitektur
• Ansvara för teknikval, arbetssätt och designriktlinjer i utvecklingen
• Tekniskt bollplank i utvecklingsteamet

Detta söker vi:

Du har mycket god erfarenhet som systemarkitekt eller högpresterande systemutvecklare inom .NET. Vi tror att du är kreativ, strukturerad och lösningsorienterad. Du är bra på att se helheten och bör kunna agera som ett tekniskt bollplank/mentor i ett team. Vi tror att du är allmänt intresserad av att, med ny teknik, effektivisera processer inom affärsverksamheter.

Kunskaper
• ASP.NET
• C#
• MVC / WebAPI
• JavaScript
• JQuery
• Angular
• React
• SQL

Sökord: ASP, C#, .NET

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51352

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till