Jobbet Senior Elektrotekniker – är din passion elektrodesign? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior Elektrotekniker – är din passion elektrodesign? publicerad av Envirotainer Engineering AB

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Rosersberg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du arbeta med design av kraftförsörjning och elektronik för framtidens flygtransportlösningar för läkemedelsindustrin?

Vi utvecklar och producerar aktiva containrar som våra kunder leasar för att transportera temperaturkänsliga läkemedel över hela världen. Vi har mer än 30 års erfarenhet och har under åren medverkat till att skeppa miljontals doser medicin till patienter över hela världen. Vi har global närvaro med medarbetare i 16 länder, kontor i Sverige, Tyskland, Singapore och USA samt ett 50-tal stationer på strategiska platser världen över för att serva och distribuera containrar till våra kunder.

https://www.youtube.com/watch?v=IbhKieGVkjI&authuser=0  

Du ingår i designteamet Climate & Control, som arbetar med den aktiva tekniken inom containern – ”maskinrummet”. Din kunskap och erfarenhet kommer att göra skillnad och tillsammans med kollegor som brinner för tekniken och våra produkter har du stor möjlighet att påverka den fortsatta utvecklingen.

 • Definiera och specificera design för kraftförsörjningsystem
 • Analysera systemkrav och fördela ner till delsystemnivå 
 • Stötta utvecklingsavdelningen och underleverantörer med specialistkompetens inom power-området (t.ex. problemanalys och lösning)
 • Optimera kraftlösningar för att få ut maximal kapacitet/precision/tillgänglighet för befintliga och nyutvecklade system
 • Ge stöd till underleverantörer vid analys av applicerbara standarder och regulatoriska krav


ansvarsområde.

I ditt ansvarsområde ingår utveckling av batterier, elektronik och programvara för kraftförsörjning. Det innebär både att analysera och definiera systemkrav och säkerställa leverans, ofta genom våra samarbetspartners. Du kommer också att få möjlighet att testa nya koncept och idéer i vår egen välutrustade experimentverkstad! 


kvalifikationer.


 • Gedigen erfarenhet och kunskap inom elektronikdesign där du bidragit inom hela utvecklingsprocessen från ax till limpa, d.v.s. från krav, design till verifiering och leverans 
 • Erfarenhet av design av elektroniska kretsar som innehåller digital, analog för nya produkter samt underhållsaktiviteter i befintliga produkter
 • Vana att samarbeta med underleverantörer
 • Förmåga och intresse av att arbeta ”hands-on" med konstruktion och test i labmiljö (felsökning och reparation på ett PCBA-styrkort) 
 • Det är meriterande om du har erfarenhet inom kraftdesign
 • Akademisk examen med inriktning elektroteknik eller likvärdigt område 
 • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift

Som person har du förmåga att ta egna initiativ, samarbeta och interagera på ett bra sätt med övriga i teamet. Vidare är du en flexibel och prestigelös person. Du arbetar analytiskt och metodiskt och är van att skapa struktur och ha ordning och reda inom ditt område.  

Våra kärnvärden är viktiga för oss; Trustworthiness, Team Spirit, Agility, Passion. För att lyckas med din roll på Envirotainer är det viktigt att du är:

• Professionell, har hög integritet och är ansvarstagande 
• Öppen, ärlig och transparent i din kommunikation


ansökan.

I denna process samarbetar Envirotainer med Randstad Technologies. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt eftersom vi kontinuerligt genomför intervjuer senast den 15 oktober 2020. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Ann-Christine Holmer, ann-christine.holmer@randstad.se, +46702215970

Referens

201303029

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till