Jobbet Systemansvarig till Sonat har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemansvarig till Sonat publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning


God sammanhållning, stort engagemang och nyfikenhet, hög kompetens och ett genuint kundfokus – lite så beskrivs Sonat av de som redan är del av företaget. Sonat har en unik spetskompetens inom supply chain och utvecklar ständigt nya lösningar för att hjälpa sina kunder skapa en ökad konkurrenskraft.

Sonat fortsätter växa och IT är en central och kritisk funktion för att säkra både befintliga och kommande kunder. Därför förstärker team Tech i Örebro med specialistkompetens inom olika områden och söker nu dig som vill dela med dig av dina erfarenheter och som känner dig redo att kliva på en ny spännande resa. Sonat har ett högt förtroende som utvecklingspartner inom supply chain management och med kunden i fokus arbetar man proaktivt för att även fortsatt vara i framkant.

Här får du vara med och utveckla en effektiv supply chain som underlättar livet för både företag och människor och därtill bidrar till en positiv miljöpåverkan. Allt detta samtidigt som du själv utvecklas – både personligt och professionellt!

Ta möjligheten att vara med och bygga ett ännu starkare Sonat. Nu tar vi nästa steg mot framtiden! Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Tillsammans med kollegor inom team Tech och ansvariga för våra uppdrag kommer du att driva digitalisering och fortsatt utveckling av Sonats unika IT-plattform - alltid med kunden som främsta drivkraft. Du kommer till en arbetsplats där prestigelöshet är viktigt och i rollen som specialist inom Team Tech kommer du arbeta både med interna projekt och tillsammans med våra kunder och partners.

Som Systemspecialist kommer du att arbeta nära både samarbetspartners och kunder och med ett stort lösningsfokus implementera och optimera applikationer inom Sonats IT-landskap. Genom konstruktiv dialog internt och externt hittar du nya och förbättrade funktioner som både fördjupar kundrelationen. Du ansvar även för att konfigurera applikationen ute hos Sonats kunder samt att säkerställa att alla interna intressenter är uppdaterade om nya funktionaliteter.

Din bakgrund har du som nyckelperson inom IT-området, gärna från branscher där Sonat har kunder, såsom Detaljhandel och Tillverkningsindustri. Där har du byggt upp en god teknisk kunskap och en trygghet i ditt kompetensområde. Vi söker dig är van att arbeta med olika systemstöd och givetvis är det positivt om du har jobbat med system kopplade till kundupplevelse. Sonat arbetar med Zendesk, och fördjupad erfarenhet i detta är givetvis en fördel i denna rekrytering. Som person gillar du en öppen dialog kring olika lösningar men är samtidigt lyhörd och har förmågan att samarbeta med personer från andra kompetensområden än IT.

Därtill söker vi dig som är:
• kommunikativ och förstår att resultatet uppnås tillsammans i teamet
• nyfiken, engagerad och kreativ
• utåtriktad och nätverksbyggande

På Sonat trivs du som är fokuserad på att tillsammans med kollegor, partners och kunder, nå uppsatta mål och bidra till företagets utveckling. Du förstår vikten av goda relationer och jobbar aktivt med teamkänslan i gruppen och med övriga kollegor och aktörer.

Du kommer att ha din placering i Örebro.


Om verksamheten
Sonat är ett bolag verksamt inom supply chain management med kompetens och tjänster inom såväl konsulting som outsourcing, där vi är kundens partner på både strategisk och operativ nivå. Vi tar ett helhetsansvar, från framtagning och utveckling av strategier till implementering och drift. Outsourcingsverksamheten fungerar som våra kunders interna avdelning för bland annat varustyrning till butiker, kundservice, transportplanering, materialanskaffning och kontrolltorn för både e-handel och B2B.

Referens

57346

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till