Jobbet Systemansvarig inom Linux till Abelko har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemansvarig inom Linux till Abelko publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Luleå

Arbetsbeskrivning

Abelko erbjuder ett omväxlande, utmanande och utvecklande arbete som systemansvarig. Du ingår i en grupp med erfarna kollegor där ni tillsammans bygger system inom bland annat automation, mätteknik, medicinteknik och energieffektiviseringar.

Information om uppdraget:

Som systemansvarig hos Abelko Innovation arbetar du med att installera, underhålla och ge support på våra egenutvecklade system åt våra kunder. Det är ett omväxlande och utvecklande arbete som innebär mycket kundkontakt och kräver en bred kompetens inom framförallt Linux systemadministration. Det är viktigt att du är självgående och har god kommunikationsförmåga. Det kommer finnas möjlighet att forma rollen utefter dina kompetenser och din bakgrund.

Du kommer arbeta i nära samarbete med utvecklingsteamet med att leverera, driftsätta, underhålla och ge support på våra system. Du kommer även ansvara för driften av vår servermiljö, både kundapplikationer och interna system.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har bred kompetens inom Linux systemadministration men som även är duktig på shellskript, databaser och nätverk. Meriterande är om du har erfarenhet av administration i Windowsmiljö och programmeringskunskaper i Java, C eller PHP. Du är noggrann och angelägen om att göra ett bra jobb. Du är nyfiken, tekniskt intresserad och har viljan att utvecklas i din yrkesroll. Du är social och samarbetsvillig men tycker om att arbeta självständigt.

Du har erfarenhet av:

*Linux
*Shellskript
*Databaser (PostgreSQL)
*Apache-administration
*Nätverk

Om arbetsgivaren:

Abelko Innovation är ett stabilt företag som grundades 1970 i Luleå och ingår i Indutrade koncernen. Vi utvecklar och producerar system för bland annat energimätning, fjärrstyrning, fastighetsautomation, energioptimering och driftövervakning.

Abelko marknadsför lösningar i form av totalkoncept innehållande hårdvara, mjukvara, support, service och produktion. Vi utvecklar egna teknikplattformar som kan använda för specialanpassade lösningar. Exempel på kunder är SKF, Trafikverket och Xylem Water Solutions.

Abelkos filosofi är att bygga upp långsiktiga relationer och arbetare nära kund, från idé till färdig produkt. Tillsammans med kunderna arbetar de för att göra produkterna bättre, billigare och effektivare.

Sökord: Nätverk, Databaser, Systemadministratör, Systemansvarig, Linux

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55041

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till