Jobbet Systemanalytiker för vikariat till BMW Financial Services har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemanalytiker för vikariat till BMW Financial Services publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Sollentuna

Arbetsbeskrivning

Framgången för BMW Group har alltid baserats på långsiktigt tänkande och ansvarsfulla beslut. Företaget har därför etablerat en ekologisk och social hållbarhet genom hela varukedjan, omfattande produktansvar och ett tydligt åtagande att spara resurser som en integrerad del av strategin.

Alla som jobbar inom BMW Group är stolta att leverera bilar, finansiella tjänster och kundupplevelser med högsta kvalitet. Deras kunder över hela världen är stolta BMW chaufförer. Vill du också vara stolt? Dela med dig av din passion för systemanalys.

Som Systemanalytiker tillhör du ett team om sex personer och ansvarar för utveckling av applikation, drift och underhåll. Rollen rapporterar till IT Team Lead och är placerad på kontoret i Sollentuna. Tjänsten avser ett vikariat som sträcker sig till februari 2021 med eventuell chans till förlängning. Arbetsuppgifter:

• Systemförvaltare för risk- och kreditsystem
• Ansvar för kravarbetet i utvecklingsprojekten, både mot interna och externa användare i Sverige, Norge och Danmark samt styrning av utveckling mot systemleverantörer.
• Systemunderhåll- incident, problemhantering samt planering av uppgraderingar och produktionssättning. Följa upp SLA och fungera som kravställare mot systemleverantörer.Om dig

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av rollen som Systemförvaltare eller liknande och trivs i en koordinerande roll. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda projekt inom IT och har vana av att arbeta med integrationer. Språkkrav är något av de nordiska språken samt flytande engelska i tal och skrift.

Då detta är en bred tjänst, tror vi att du kan konsten att strukturera din arbetsdag. Du kommer ha stora kontaktytor, varför det är viktigt att vara en kommunikativ relationsbyggare. Vidare ser vi att du är självgående, analytisk och ansvarstagande. Rollen ställer krav på goda systemkunskaper, men även förmåga att sätta sig in i och förstå verksamhetens behov och kunna omsätta detta i värdeskapande IT-lösningar.Om anställningen

Tjänsten är placerad på BMW Financial Services nordiska huvudkontor i Silverdal/Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och gym med träningspass. Som BMW anställd får alla möjligheten att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor.Om verksamheten

BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag. Vi är ett helägt bolag inom BMW Group. Vi har lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansierar vi miljontals bildrömmar runt om i världen. Vi är en del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har vi sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen hos oss. Huvudkontoret för Norden ligger i Stockholm. I Sverige har vi funnits sedan 1999.Om ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar BMW med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emma Liljeqvist, tel 070-471 17 53, emma.liljeqvist@jurek.se alternativt Emelie Baeckström, tel.073-745 06 46, emelie.baeckstrom@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Ingen kör BMW av en slump. Det är ett medvetet val, ofta ett resultat av en dröm. Inte heller finns det någon som jobbar för BMW av en händelse. Vill du jobba hos oss? Välkommen med din ansökan bestående av CV och ett personligt brev.


Referens

552D1FDCF11B40428463204FEC3F10E8

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till