Jobbet Systemadminstratör inom Linux sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemadminstratör inom Linux sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu efter en person som vill arbeta med systemadministration i en av Sveriges största Linux-miljöer. Är du i början av din karriär eller har några års erfarenhet inom området och tycker att detta låter intressant? Ansök idag!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu efter en systemadministratör inom Linux till en av våra kunder i Linköping. Du kommer att bli direkt anställd av vår kund som är ett konsultföretag som bl.a. erbjuder konsultation och utveckling.

I rollen som systemadministratör kommer du huvudsakligen vara ute och jobba på plats hos företagets kunder där uppgifterna generellt handlar om att driva och utveckla en av Sveriges största Linuxmiljöer där du sätter upp nya miljöer och hanterar ärenden. Just på grund av miljöns storlek har du själv en jättebra möjligheter att påverka din egna utveckling och styra dina uppgifter åt det håll du själv vill och tycker är roligast. Vårt kund värderar den individuella kompetensutvecklingen högt och redan från start får du vara med och påverka denna tillsammans med ansvarig chef. Du kommer också att få möjlighet till certifiering inom vissa Linuxdistributioner.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har relevant utbildning inom Linux, alternativt har du jobbat några år med detta och har samlat kunskap från erfarenheter. Det är viktigt att du har stort intresse för området och det är meriterande om du sysselsätter dig med Linux på fritiden. Som person värderar du en prestigelös arbetsmiljö och känner dig trygg i en konsultroll där ett professionellt bemötande är viktigt. När du tar dig an arbetsuppgifter har du ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt och du förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Du är medveten om dina styrkor och utvecklingsområden och tar vara på tillfällen där du får möjlighet att utveckla dig själv och dina kunskaper. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Stämmer denna beskrivning in på dig och låter tjänsten intressant? Tveka inte att söka idag, urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

47591

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till