Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Systemadministratörer för kommande uppdrag i Östergötland! på Poolia

Systemadministratörer för kommande uppdrag i Östergötland!

Poolia Linköping, Östergötlands län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Vi söker ständigt systemadministratörer för kommande uppdrag runt om i Östergötland. Våra kunder efterfrågar varierande grad av erfarenhet och kompetens. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du upp möjligheten för varierande och utvecklande utmaningar.

Varmt välkommen med ditt CV redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Om tjänsten
Arbetsuppgifter kommer att varier efter den specifika kundens behov, men kan komma att inkludera drift, utveckling eller uppgraderingar av system/miljöer för att säkerställa krav på säkerhet och funktion. Mjukvaruutveckling och teknisk administration är även vanligt efterfrågade kompetenser.

Våra uppdragsgivare efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV och personligt brev. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i flera större domäner, inkludera gärna dessa i din ansökan.

Vem är du?
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom relevant område. Antingen har du längre erfarenhet av arbete med systemadministration och nätverksdrift eller så har du precis hunnit påbörja din karriär och är intresserad av att utöka din kompetens. För att trivas i en konsultroll ser vi att du är flexibel och villig att ta dig ann nya utmaningar. Du bör ha ett väl utarbetat strukturerat arbetssätt samt god problemlösingsförmåga.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 58417