Jobbet Systemadministratör till Orange Cyberdefense Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemadministratör till Orange Cyberdefense Malmö publicerad av TNG IT Digital

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Delar du vårt intresse för IT-säkerhet och vill arbeta med loggverktyg och utvecklas vidare i en global och snabbrörlig miljö?

Som Systemadministratör blir du en del av vårt CyberSOC som tillhandahåller och hanterar loggverktyg för såväl säkerhet som affär åt våra kunder. Du kommer att arbeta i ett team av specialister i en internationell miljö och i en bransch som ständigt utvecklas!

Låter det intressant? Läs mer om rollen och sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services" i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

  • Respekt för varandra och våra åtaganden
  • Förtroende för varandra
  • Enkelhet i fokus
  • Innovation - alltid
  • Prestigelöshet

Vi tycker att det är väldigt viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter inom sin yrkesroll, men även möjlighet att utvecklas inom organisationen. Med kontor över hela Europa och andra delar av världen får du även möjlighet att arbeta internationellt. 

Vi tror på kraften i att ha kul på jobbet och skapa nytt. Vi erbjuder mer än bara ett arbete och anordnar kontinuerliga teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops, tech nights och har ett gym på kontoret. Genom att bygga starkare relationer mellan team och avdelningar skapar vi en arbetsplats där vi trivs och växer. Vi tror även att detta bidrar till den höga kvalitet vi erbjuder våra kunder. 

SecureLink Sweden (numera Orange Cyberdefense) ligger på 8:e plats inom IT när Young Professionals (personer mellan 25-40 år som har akademisk eller eftergymnasial utbildning och som är på väg i sin karriär) tycker till om vilka arbetsgivare de anser är mest attraktiva att arbeta och göra karriär på. Läs mer om enkätundersökningen som är utförd av Karriärföretag: https://karriarforetagen.se/top-10-employers-young-professionals/

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med teamet kommer du att tillhandahålla och hantera loggverktyg för såväl säkerhet som affär hos våra kunder. Du kommer att drifta IT system baserat på linuxmiljö och windowsmiljö. Arbetsuppgifterna kan handla om allt från att hantera säkerhetsincidenter och uppdatera i våra kunders miljöer till att vidareutveckla lösningar inom Cyber Security. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i vårt CyberSOC i Malmö, men även samarbeta med kollegor som är lokaliserade i Stockholm, Sliedrecht, Augsburg och Shanghai. I början av din anställning kommer vi att lägga upp en 6 månaders onboarding plan och du får en mentor som hjälper dig att komma in i arbetet och kundernas miljöer. Tillsammans med din chef sätter ni sedan kontinuerligt mål i arbetet och utbildningsmål.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har ett stort intresse för IT-säkerhet och IT-system. Eftersom vi jobbar i linuxmiljö och windowsmiljö söker vi dig som har kunskap och erfarenhet av dessa miljöer. Vi ser gärna att du tar med dig kunskap och erfarenhet av att drifta IT-system, baserat på linuxmiljö och windowsmiljö. Hos oss kommer du att arbeta med SIEM-verktyg och har du kunskap eller erfarenhet av att jobba med loggverktyg (såsom till exempel splunk) så hjälper det dig att komma snabbare in i rollen. Har du en eftergymnasial utbildning inom IT-området är det meriterande. För att lyckas och känna dig bekväm i rollen behöver du behärska engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.

Då du till viss del arbetar självständigt söker vi dig som gärna tar ansvar och egna initiativ. Men för att lyckas med våra uppdrag behöver vi även arbeta tillsammans och motivera och hjälpa varandra, något som vi tror kommer naturligt för dig. På Orange Cyberdefense jobbar vi i en challengerkultur och ser fram emot att du bidrar med nya förslag och idéer och vill utvecklas framåt, samtidigt som du trivs med att arbeta utifrån ett systematiskt arbetssätt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

1B51B465232D4CC1A983F148BCDFEB1A

Om företaget

Behöver du förstärka din helpdesk och IT-support med supporttekniker som sätter kunden i fokus och pratar samma språk som användarna? IT-tekniker som gör en uppenbar skillnad och snabbt bidrar till att bemanna vid semestertider, helger, arbetstoppar eller out-of-office-hours? Då kan vi hjälpa dig med din IT-rekrytering.

TNG IT Digital är specialiserade inom it-rekrytering och bemanning av IT-support och vet vilka kompetenser som krävs för att skapa nöjda kunder, överträffa er SLA och göra skillnad. Via oss rekryterar du medarbetare med hög simultankapacitet och motivation, logisk förmåga och framförallt viljan att skapa nöjda användare.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till