Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemadministratör till Hannover RE jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemadministratör till Hannover RE på Amendo Bemanning

Systemadministratör till Hannover RE

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

Vi söker en systemadministratör till Hannover Re:s automatiska riskbedömningssystem för liv- och sjukförsäkring, kallat hr | ReFlex. Systemet används över hela världen av Hannover Res kundbolag. hr | ReFlex förenklar, snabbar upp och samtidigt kvalitetssäkrar Hannover Res affärspartners nyförsäljning av liv- och sjukförsäkringar. På Stockholmskontoret hanteras alla nya och befintliga hr | ReFlex-installationer i Hannover Res nordiska kundbolag.

I tjänsten ingår att stötta våra livförsäkringsbolagskunder att effektivisera och automatisera nyförsäljning av försäkringar inom liv & hälsa. Tillsammans med ReFlex-teamet innefattar tjänsten anpassning och parametersättning av främst medicinska riskbedömningsvillkor och regler i hr | ReFlex. Vi använder ett editeringsverktyg som har utvecklats internt av Hannover Re. Arbetet görs i projektform i team bestående av olika specialister inom försäkringsmedicin och programmerare.

Förutom samarbetet inom projektteamet har man frekvent kontakt med våra svenska och internationella kundbolag samt kollegor på huvudkontoret i Tyskland. 

Kvalifikationer och egenskaper

För att bli framgångsrik i rollen så behöver man ha erfarenhet från liv- och sjukförsäkring inom riskbedömning, skadereglering eller motsvarande. Du har ett intresse av att utveckla affärsprocesser och enklare programmering. Har du baskunskaper i enklare programmering eller erfarenhet från anpassning och parametersättning av digitala plattformar inom försäkringsbranschen är det meriterande. Du behöver ha goda kunskaper i MS Office, i synnerhet Excel.

Då rollen innebär internationella kontakter har du lätt för att kommunicera i tal och skrift på såväl engelska som svenska.

Självständigt arbete är naturligt för dig samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Du är analytisk och kan strukturera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du är mån om att leverera med kvalitet.

Du ingår i ett team där din och teamets förmåga att hitta lösningar och ta initiativ värderas högt. Du är serviceinriktad och flexibel.

Om du dessutom tycker det skulle vara spännande att jobba i ett av världens tredje största återförsäkringsföretag, med korta beslutsvägar, intraprenörskap och tydliga värderingar - så är detta jobbet för dig.

Om företaget

Hannover RE är världens tredje största återförsäkringsbolag med en årlig premieinkomst på ca 22 miljarder euro och ca 3 000 anställda, representerade på över 100 ställen i 20 länder världen över. I Sverige bedriver vi återförsäkrings- och direktförsäkringsverksamhet i filialer till moderbolagen i Tyskland inom såväl liv- som sakförsäkringsområdet. På Kungsholmen i Stockholm finns den svenska representationen med totalt c:a 110 anställda.  Livåterförsäkringen på Stockholmskontoret bedrivs inom affärsenheten Hannover Re Life & Health Sweden och har 21 anställda med expertis bl. a inom aktuariella och försäkringsmedicinska områden.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt 
I denna rekrytering samarbetar Hannover RE med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Persson på [ Link removed ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-EP1

#försäkring

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1323941-287022