Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT-infrastrukturtekniker sökes till snabbväxande konsultbolag jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT-infrastrukturtekniker sökes till snabbväxande konsultbolag på Framtiden

IT-infrastrukturtekniker sökes till snabbväxande konsultbolag

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Vill du utvecklas som konsult och jobba inom systemadministration? Besitter du ett stort IT-intresse och har tidigare erfarenhet av att arbeta med Windows Server? Då är detta jobb för dig!

Om företaget
Vår kund är ett konsultbolag inom IT området, och har sitt huvudkontor längs vattnet i Majorna. Bolaget består i dagsläget av totalt 10 konsulter. Fokus ligger på infrastruktur, IT-support och utveckling. Just nu sker en nysatsning då systerbolagen flyttat ihop i helt nyrenoverade lokaler. Här samlas alla medarbetare när de inte är ute i uppdrag och planerar nästa konvent eller slåss om vem som är företagets pingis-champion.
Alla nya medarbetare ingår i ett mentorsprogram där seniora konsulter vägleder och stöttar de nyanställda konsulterna vid behov.  Bolaget jobbar efter värderingarna hjärta, hjärna och engagemang.

Arbetsuppgifter
I din yrkesroll som IT-infrastrukturtekniker kommer du att initialt arbeta ute hos slutkund i centrala Göteborg.
Du kommer att ingå i ett team på ca 5-10 personer med fokus på serveradministration. Mer information om tjänsten ges vid intervjutillfället.

Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med servrar och besitter ett teknikintresse. Som person är du kommunikativ och känner tillfredsställelse när du löst ett problem åt en användare.

Skallkrav
- Erfarenhet av Windows Server
- Erfarenhet av att arbeta inom storskalig IT-miljö
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande
- Erfarenhet av Automation
- Erfarenhet av Powershell

Personliga egenskaper
- God problemlösningsförmåga
- Självgående
- Kommunikativ

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Start: Omgående
Område: Göteborg

Din profil Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med servrar och besitter ett teknikintresse. Som person är du kommunikativ och känner tillfredsställelse när du löst ett problem åt en användare. Skallkrav - Erfarenhet av Windows Server - Erfarenhet av att arbeta inom storskalig IT-miljö - Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift Meriterande - Erfarenhet av Automation - Erfarenhet av Powershell Personliga egenskaper - God problemlösningsförmåga - Självgående - Kommunikativ
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078785417