Jobbet Systemadministratör sökes till Karlskrona! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemadministratör sökes till Karlskrona! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Karlskrona

Arbetsbeskrivning

Är du en driven person som brinner för programmering samt har erfarenhet av .net och C#? Vill du jobba i en varierande roll hos ett välkänt konsultbolag inom IT-branschen? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en Systemadministratör/Systemutvecklare med placering i Karlskrona.

Vår kund är en global leverantör av tekniska lösningar, bland annat inom mjukvaruutveckling och produktinformation. Kunden är ett konsultföretag med etablerade, långsiktiga relationer hos ledande internationella företag. Hos kunden arbetar du i nära team med andra där innovativa lösningar på problem värdesätts. Du ska ha en stor passion och en stark drivkraft att prestera för att passa in hos vår kund. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vi vill därför hitta dig som är intresserad av att arbeta i en varierad roll där du får chansen att arbeta med olika tekniker, system och kunder i olika branscher. Som person har du ett inre driv och en strävan efter att utvecklas tillsammans i ett team med kompetenta kollegor. I denna tjänst kommer du att ha nära kontakt med kunder där du jobbar mycket med utveckling, problemlösning och att bygga kundanpassningar av kundens system. Kommunikation med kund är viktigt, därför behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Detta söker vi:

• Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med Oracle 12c, PL/SQL. Erfarenhet av andra relationsdatabaser/SQL är meriterande.
• Förmåga att lyssna på användare och förstå verksamhetens behov av IT-stöd.
• Förståelse för ERP-system (Enterprise Resources Management)
• Erfarenhet från någon typ programmering/scriptning, gärna C#/.NET, VBScript, Lua
• Någon erfarenhet av att arbeta med och Windows Server 2012 + IIS 8
• Kännedom om SQL Developer, SQL*Plus, MS Excel och Oracle Forms 4.5/6.0.
• Arbetat med administration, 2nd line support, underhåll och vidareutveckling av ERP eller liknande komplexa system.

Personliga egenskaper värdesätts högt där vi letar efter en initiativtagande, kommunikativ person som trivs i en internationell miljö där du kommer arbeta resultatorienterat. Vidare är du strukturerad, noggrann och med god analyserande förmåga. Då du kommer arbeta i nära samarbete med kunder ses det som meriterande med tidigare erfarenhet av kundkontakt. Sist men inte minst så drivs du av att ständigt utvecklas och att ha kul på jobbet!

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att ersättas innan sista ansökningsdag. Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Systemutvecklare, Systemadministratör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52008

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till