Jobbet Systemadministratör med fokus på Microsoft till IP-Only i Uppsala! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemadministratör med fokus på Microsoft till IP-Only i Uppsala! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Dags att ta nästa kliv i karriären? Kanske har du en IT-roll idag där du känner att utvecklingstakten stagnerat. Då finns här chansen att jobba på ett företag med korta beslutsvägar där dina idéer värderas högt. Med gedigen kompetens internt ges du här möjligheten att haka på IP-Onlys tillväxtresa!


Om tjänsten
IP-Only har som mål att erbjuda den bästa infrastrukturen, samt närliggande tjänster, för det digitalt hållbara samhället. För att detta ska vara möjligt behöver de bland annat en stark och stabil intern IT-funktion. Nu behövs denna funktion stärkas upp med ytterligare en systemadministratör för att företaget ska kunna fortsätta mot sitt mål.

Företaget har kollegor från Malmö i syd till Kalix i norr, men i denna roll kommer du att sitta på deras kontor vid Uppsala station som kännetecknas av stora ljusa lokaler med fantastisk utsikt.

Hos IP-Only ligger fokus på dig som medarbetare. Behöver du lite energi på eftermiddagen? Varför inte ta en paus och utmana dina kollegor i pingis eller njuta av en kopp baristakaffe i receptionen.
Flera medarbetare på företaget har en lång intern karriärsresa med ett antal IP-roller på sitt CV. Kanske blir denna tjänst just ditt startskott på en lång och spännande resa hos IP-Only.

Teamet du kommer jobba i består idag av totalt fem personer uppdelat på Stockholm- och Uppsalakontoret. I Uppsala sitter du tillsammans med två kollegor samt din närmaste chef Marcus, som alla värdesätter god laganda och sammanhållning. I ett team med både bred kompetens och spetskompetens finns här goda möjligheter för sig som ny medarbetare att ta stora utvecklingssteg. Din chef är mån om att just du ska växa, både som människa och medarbetare. Han är alltid öppen för förändringsförslag, vilket gör att dina idéer har stor påverkan på gruppens framåtanda.

Detta är en direktrekrytering till IP-Only, vilket betyder att Academic Work ansvarar över rekryteringsprocessen, men du blir anställd av IP-Only.

Arbetsuppgifter
Som systemadministratör kommer du bli en viktig del av den interna IT-funktion där du, tillsammans med dina kollegor, sköter administrationen och driften av IP-Onlys IT-system. För dig kommer denna roll innebära mycket ansvar över att säkerställa att projekt fortlöper framåt. Med din tidigare erfarenhet kommer du efter en tid i rollen bli experten och även få möjlighet att bli bollplank mellan ditt team och andra avdelningar på kontoret.

Skulle du känna att du står still i din utveckling och vill lära dig något nytt? Kanske är brandväggar och- eller VMware något du gärna vill utvecklas inom. Lyft frågan - så blir svaret allt som oftast ja!

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har erfarenhet av att sätta upp Windows server och dess applikationer (tex Exchange eller SQL) på egen hand
• Har jobbat i en liknande systemroll tidigare, men nu vill ta nästa kliv där du med hjälp av din tidigare erfarehet får möjlighet att komma med egna idéer på hur ni kan designa uppsättandet av nya lösningar
• Har goda kunskaper i svenska - tal som skrift
• Har erfarenhet av att felsöka nätverk på en högre nivå
• Har hanterat större mängder servrar då du annars kommer ha svårt att hantera det antal servrar som IP-Only sitter med idag

För att du ska passa in i denna roll är det av högsta värde att du även besitter ambitionen och viljan att lära. Att du besitter ett gediget IT-intresse är en självklarhet!

Som person är du flexibel på det sättet att du snabbt accepterar nya arbetsuppgifter och har förmågan att hitta lösningar även då förutsättningar förändras. Du jobbar bra i nära samarbeten med dina kollegor och agerar lyhört och uppmärksamt gentemot andra. Lyssnar och kommunicerar väl gör du - då du använder dialog på ett konstuktivt sätt. Du är duktig på att agera för att förekomma långsiktiga problem och på så sätt hittar den mest effektiva lösningen för din uppgift. Slutligen räds du inte för att lyfta nya tankar för teamet och organisationen och säljer in dem på ett bra och konkret sätt.

Med anledning av ovan text är det nedan egenskaper som vi söker hos dig som söker. Dessa kommer gå som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen:

• Flexibel
• Samarbetsförmåga
• Problemlösande
• Initiativtagande

Övrig information

• Start: Omgående för den som vill. Vi tar självklart hänsyn till om du har uppsägningstid eller andra önskemål om start
• Omfattning: Heltid, med 6 månaders provanställning
• Placering: Centrala Uppsala
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IP-Onlys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Vi IP-Only är stolta över att vara en viktig länk i Sveriges fibersatsning. Vi älskar internet med allt vad det möjliggör och vi bygger fiber till alla! Vår dörr står därför öppen för dig som vill ta dig an utmaningen att hjälpa oss att fortsätta och expandera den satsningen. Vi är ett starkt värderingsdrivet företag där initiativförmåga och motor står högt i kurs. Vi jobbar i högt tempo med positiva kollegor och erbjuder dig möjlighet att påverka och utveckla både dig själv och vår verksamhet.\'

Referens

15033951-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till