Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemadministratör Linux/Windows/SQL server jobb i Stockholm på Quest Consulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemadministratör Linux/Windows/SQL server på Quest Consulting

Systemadministratör Linux/Windows/SQL server

Quest Consulting Stockholm, Stockholms län Heltid

Vi söker en Systemadministratör till en support- ochunderhållsfunktion inom området finansiella tjänster hos vår kund i södraStockholm. 

Du är driven, social, flexibel och gillar att samarbeta med andra och haren stark vilja att leverera resultat med kvalitet och snabbhet. Du är också brapå att kommunicera med olika intressenter som verksamhet, förvaltning, integrationsteam,utvecklare, testare och leverantörer.

Det dagliga arbetet innebär ofta högt tempo medärendehantering. Ta emot, utföra, uppdatera och dokumentera enligt Incident,Problem och Change Processerna. Exempel på ansvarsområden är drift avapplikationer upp till funktion, olika former av felsökning och arbete medcertifikat. Andra uppgifter är att delta i olika former av möten ochtillsammans med övriga i gruppen komma med förbättringsförslag.

För att klara av rollen krävs bland annat 3 års erfarenhet i liknande roll och kunskaperinom operativsystem (Linux, Windows Server), databas (SQL Server Databas) ochannan kunskap inom middleware, nätverk, lagring, säkerhetskopiering ochåterställning samt övervakning.

Vidare krävs kunskap om användarhantering (Lägg till/tabort/uppdatera användarroller och åtkomsträttigheter) i applikationer,erfarenhet av Service Center samt förståelse och kunskap om design och arkitekturinom infrastruktur, applikationer, integrationer, deployment med mera.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.


Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post [ Link removed ]

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på  GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.Om Quest Consulting

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3214