Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemadministratör Linux till bank jobb i Stockholm på Quest Consulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemadministratör Linux till bank på Quest Consulting

Systemadministratör Linux till bank

Quest Consulting Stockholm, Stockholms län Heltid

Vi söker en Systemadministratör Linux till linjearbete med både utveckling och förvaltning hos vår kund i Stockholm,gärna med fokus på standard och automatisering.

Du är driven, social, flexibel och gillar att samarbeta med andra och haren stark vilja att leverera resultat med kvalitet och snabbhet. Du är också brapå att kommunicera med olika intressenter som verksamhet, förvaltning, integrationsteam,utvecklare, testare och leverantörer.

Det dagliga arbetet innebär ofta högt tempo medärendehantering. Ta emot, utföra, uppdatera och dokumentera enligt Incident,Problem och Change Processerna. Exempel på ansvarsområden är drift avapplikationer upp till funktion, olika former av felsökning och arbete i förvaltning. Andra uppgifter är att delta i olika former av möten ochtillsammans med övriga i gruppen komma med förbättringsförslag.

För att klara av rollen krävs bland annat 3 års erfarenhet i liknande roll och kunskap om Linux generellt, kunskap om OpenScap, SELinux, Autosys, gärna med förmåga att arbeta med framtidsvisioner och med fokus på automatisering.


Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.


Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post [ Link removed ]

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på  GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.Om Quest Consulting

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3216