Jobbet Systemadministratör! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemadministratör! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Är du en person som brinner för IT och vill hänga med i branschens utveckling?
Vill du arbeta med den senaste tekniken?
Sök då tjänsten redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Du som systemadministratör hos vår kund kommer ha en väldigt varierande vardag. I rollen är du ute i olika uppdrag och arbetar med olika kunder. Du arbetar exempelvis med planering och produktionssättning av nya system, avancerad felsökning av klient, sätta upp nya system och förbättra systemen samt administration av servrar. Du som konsult kommer vara uthyrd av kunden till olika projekt och du jobbar med längre uppdrag hos allt från medelstora till stora bolag i spännande miljöer. Hos vår kund samlas alla konsulter lite då och då för att få ett naturligt forum för att utbyta kunskaper och tankar men även för att få information och ha trevligt tillsammans. Du får en bra introduktion för att ordentligt komma in i din arbetsroll och självklart finns det möjlighet att ta hjälp av kollegor om något dyker upp.

Om företaget
Vår kund är ett IT-konsultföretag med visionen att göra IT enklare för sina kunder. Företaget strävar efter att vara det självklara valet av leverantör på IT-marknaden. De arbetar idag med IT-konsultation, systemlösningar och programutveckling. De erbjuder marknaden IT-konsulter med kunskap inom systemadministration, virtualisering, migrering samt Windows och Linux/Unix.

Din profil
Skallkrav:
• Svenska och engelska i tal och skrift
• 1-2 års erfarenhet av firstline/secondline eller annan likvärdig IT arbete
• Som lägst gymnasieutbildning inom (teknik, IT, el, dator)
• Kunskaper inom server, Windows, AD och kunna scripta

Meriterande:
•Erfarenhet av systemadministration

För denna tjänst kommer vi även att kräva ett utdrag ur brotts och belastningsregistret.

Vår kund tror att du ska vara en ödmjuk person. Du ska ha ett tekniskt intresse och tycka att det är roligt att arbeta med den senaste tekniken. Branschens utveckling är nära dig i din vardag och nyfikenhet gör att man kommer långt i de uppgifter som man ställs inför.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Linköping
Arbetstider: 8-17

Urval sker löpande, sök tjänsten redan idag!

Referens

17830

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till