Jobbet Systemadministratör/ Administratör till Atea i Södertälje har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemadministratör/ Administratör till Atea i Södertälje publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Södertälje

Arbetsbeskrivning

Drivs du av att arbeta med service i kombination med administration och vill bli en del av ett marknadsledande bolag inom IT? Atea söker nu en person till deras sammansvetsade team!

Om företaget

Atea är det svenska landslaget inom IT-infrastruktur och har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med och bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för Atea är det viktigt att du liksom Atea lever efter dessa värderingar.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemadministratör kommer du att tillhöra Ateas servicedesk som endast arbetar gentemot en av Ateas större kunder. Detta är en administrativ roll där du främst arbetar med ärendehantering och är delaktig i incidenthanteringen som sker hos denna kund. Detta innefattar att skapa, uppdatera, övervaka och hantera ärenden som kommer in från användarna. Vidare kommer du i rollen att vara behjälplig vid frågor från både kund och slutanvändare rörande IT-problem och dessa frågor kommer in via telefon, mail och chatt. Dessutom sköter du asset-registrering, vilket innebär att du registrerar levererade datorer. Slutligen kommer du att se över och samla statistik för att se till att ni inom teamet håller en hög kvalitet.
Du kommer att arbeta i ett mindre team och arbeta tätt tillsammans mot uppsatta mål.

Formella krav

• Minst 1 års arbetslivserfarenhet, föreslagvis från service eller administrativ roll
• Grundläggande kunskap inom Office 365
• Flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

För denna roll är de personliga egenskaperna av stor vikt. För att trivas i rollen som systemadministratör ser vi det som fördelaktigt att du trivs med att arbeta i team och drivs av att samarbeta mot gemensamma mål. För att lyckas i rollen tror vi att du är bekväm med att ha breda kontaktytor och är duktig på att ta eget ansvar för processer och ärenden. Vi ser slutligen att en förmåga och vilja att leverera god service i dialogen med kunder och slutanvändare är väsentligt.

Övrig information

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Atea. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Södertälje, Stockholm
Lön: Enligt Överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Referens

2405701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till