Jobbet System Verification Engineer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

System Verification Engineer publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om företaget

Vill du arbeta i ett stort, globalt team där du får förutsättningar till att bidra till teknisk utveckling? Vår kund inom fordonsindustrin söker nu efter deras nya systemingenjör till sitt testteam. 

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som System Verification Engineer är ditt huvudsakliga mål att testa, verifiera och felsöka de olika systemen som finns i en lastbil för att kunna uppnå bästa möjliga kvalitet, säkerhet, prestanda, etc.

Test och verifiering sker både i verkliga testmiljöer (i lastbilen) och i systemriggar, samt i virtuella miljöer (simulerad lastbil).  Du kommer att ha brett och varierande ansvar och arbetar tvärfunktionellt. Du kommer på sikt att ansvara för verifiering av företagets ”Diagnostics & Software Download” avdelning.

 Detta gör du bland annat genom att ansvara för testspecifikationer, inklusive test-cases och se till att de är i enlighet med ställda krav. Du har även ett ansvar över att underhålla och driva de olika Test och Verifierings-områdena framåt genom att aktivt komma på förbättringsförslag och lösningar, och samt coacha andra testare.

 Det finns stor potential att utvecklas inom rollen och den kan långsiktigt utformas efter dina styrkor, ambitioner och intressen.

 Din bakgrund

Du har lägst högskoleutbildning inom mjukvara, elektronik, datateknik eller motsvarande relevant utbildning. Du har gärna erfarenhet av liknande arbete, det vill säga att du har kunskap av manuell, virtuell och automatiserad testning. Du har även erfarenhet och förståelse för olika testmiljöer; det vill säga testning i både systemriggar och virtuella/fysiska miljöer. 

 Flytande engelska i både tal och skrift är ett krav. Svenska är meriterande.

 Det är fördelaktigt om du har erfarenhet av fordonsindustrin. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet/kunskap av:

  • Vector-verktyg
  • CAN/CANoe
  • LIN
  • SAFe 
  • Datasäkerhet
  • Kommunikationsprotokoll
  • Strömhantering
  • Agil metod
  • Diagnostik

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen som System Verification Engineer är det viktigt att du är en driven och kommunikativ lagspelare som brinner för det du gör. Du har ett genuint tekniskt intresse och älskar att samarbeta med andra människor för att driva ditt team framåt. Du har stort engagemang och är öppen för att lära dig nya saker. Vidare är det viktigt att du är flexibel, eftersom rollen är varierande vilket innebär att du får en stor kommunikationsyta och att varje dag inte kan vara den andra lik.

 Ett strukturerat och noggrant arbetssätt är naturligtvis avgörande för att trivas i rollen. Stor vikt kommer att läggas på personlighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Omgående/Efter överenskommelse

 Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

 “As one of Sweden’s largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!”

 Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

5580

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Göteborg).