Jobbet Fordonselektriker sökes till världsledande företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fordonselektriker sökes till världsledande företag! publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Kalmar

Arbetsbeskrivning

Om företaget

Kalmar Motor har i över 45 års tid utvecklat och tillverkat flygplansdragare och andra specialfordon till olika flygbolag, luftfartsmyndigheter och industriföretag världen över. Detta gör att företaget idag är ett av de äldsta i branschen och även är marknadsledande inom el- och hybridteknik. Besök www.kalmarmotor.com för mer information.

Nu har du chansen att bli en del av detta världsledande företag då de ser ett behov av att utöka personalstyrkan med en fordonselektriker.  Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag på www.lernia.se/jobb/kalmarArbetsuppgifter

Som fordonselektriker kommer du att arbeta med och understödja  avdelningen för el-konstruktion och utveckling . Du kommer också  vara en länk och ett stöd för montering, mekanik och andra delar av företaget inom ditt huvudområde. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt utveckla och uppdatera programvara, elsystem, kretskortslösningar och kablage på uppdrag av CTO. Du kommer också att uppföra dokumentation och ritningar av elsystem, utveckla mjukvara och andra system på Kalmar Motors produkter. 

Arbetet kan t.e.x innebära att ta fram förslag för nyutveckling och uppdatering av programvara, förenkling av elsystem och kretskortslösningar, skapa underlag för färdiga elsystem, prototyper av kabelslingor och kretskort för extern tillverkning och sedan upphandla dessa.

Genomföra och sammanställa tester för kvalitet av produkterna samt utveckla system för dokumentation och felsökning av el- och CAN-bus system. Arbetet kan också innebära kundbesök, serviceresor, övrig dokumentation inom området och ansvar att uppdatera filhanteringssystemet.  I din roll  kommer du även ha en tät kontakt med produktionen och arbeta med ständiga förbättringar tillsammans med övrig personal. Formell kompetens

  • Utbildning eller dokumenterad erfarenhet av ritningsläsning inom el
  • Teknisk kunnande och intresse, gärna med erfarenhet från fordons-el och mekanik
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (tyska eller andra språk är meriterande)
  • Körkort och tillgång till egen bil
  • Datorvana (MS-Office) 

Meriterande:

  •  Kunskap i ritningsprogram inom el


Din bakgrund

Vi ser gärna att du sen tidigare har dokumenterad kunskap och erfarenheter inom teknik och fordons-el med fokus på kretskort och ritningsläsning av elscheman. Du har ett stort intresse för teknik och är van att driva ditt arbete mot uppsatta mål. 

Personliga egenskaper

Du behöver vara bra på att samarbeta och analysera din omgivning inom ditt expertområde då du kommer att arbeta med flera system som ska vävas samman i slutprodukten. Du är analytisk och ansvarstagande i ditt sätt att tänka kring tekniska problem och hur du arbetar för att lösa uppgifter och utmaningar av ny teknologi. Du är duktig på att hitta kärnan i komplexa problem och frågor samt duktig på att kommunicera i tal och skrift.  Du arbetar strategiskt och i ett bredare perspektiv samt är duktig på att söka ny kunskap och utveckla koncept till färdiga lösningar.

Du besitter också en kreativ förmåga och öppenhet gentemot nya idéer och erfarenheter.  Du har en god förmåga att planera ditt arbete i förväg och arbeta på ett systematiskt och organiserat sätt. Du är duktig på att följa riktlinjer och procedurer samt fokuserar på att leverera service och produkter av hög kvalitet för att skapa bästa kundtillfredsställelsen i enlighet med företagets normer. Du har också förmågan att anpassa dig inför förändringar och kunna hantera och arbeta under press när arbetet kräver det.  Anställningsform/omfattning/tjänstgörings ort

Provanställning 6 månader/ heltid/ Kalmar med goda möjligheter till anställning hos företaget. 

Arbetstid: 07.00-16.00Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelseInformation

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se

Referens

97816

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till