Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

System- och mjukvarutestare för världsledande produkter jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
System- och mjukvarutestare för världsledande produkter på Framtiden

System- och mjukvarutestare för världsledande produkter

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid
Nu finns den stora möjligheten att som mjukvarutestare få starta eller fortsätta sin karriär i ett bolag som är världsledande inom sitt område. Det finns enorm potential att utvecklas internt och möjligheten att suga åt sig kunskap av kunniga kollegor är ett stort plus.

Om du sedan gillar att arbeta i team och älskar att lösa problem då bör du söka denna tjänst!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som mjukvarutestare hos vår kund kommer du att ingå i ett team om 20 kompetenta kollegor med olika bakgrund inom och som mjukvaruutvecklare, systemingenjörer och systemarkitekter. Du har ett nära samarbete med testlabb som utför systemtester.

I arbetsuppgifterna ingår:
- Systemtestning och verifiera beteenden och funktioner i robotgräsklipparen
- Göra regressionstest och verifiering av buggrättningar
- Analysera kravspecifikationer och arbeta med buggrapportering

Om företaget
Företaget är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan lång tid tillbaka. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor.

Vår kund har en oerhört stark innovationsfilosofi och dem efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Din profil
Vi söker en systemtestare eller mjukvarutestare för inbyggda system som har vanan att läsa, göra och utveckla scripter. Så erfarenhet av programspråket Python är meriterande. Rollen berör egentligen ingen detaljkodning utan fokuserar mer brett på att kunna validera system och mjukvara.

För att passa in i rollen, i teamet och hos vår kund är det viktigt att du vågar ta för dig, är kommunikativ och framåt. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter, kan och vågar ta egna initiativ men samtidigt förstår värdet och uppskattar samarbete och kollegor.

Skallkrav:
  • YH alt. Högskoleutbildning inom datateknik, mjukvarutest,
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Meriterade:
  • Tidigare erfarenhet från mjukvarutestning
  • Erfarenhet av programspråket Python
  • Vana av och intresse för Husqvarnas produkter

Har du en utbildning inom mekatronik, elektronik eller maskinteknik och har ett genuint intresse för och har jobbat med och inom mjukvara så passar du även väl in på profilen.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid och dagtid
Placering: Jönköping

Urval sker löpanade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Så var på hugget och lämna in din ansökan redan idag!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000056677188