Jobbet System- och GIS utvecklare till Sweco Karlstad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

System- och GIS utvecklare till Sweco Karlstad publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning

Vi letar efter en system- och GIS utvecklare som vill bygga smarta lösningar inom IT för samhällsutveckling på Sweco i Karlstad. Här möts du av ett härligt gäng kollegor som ser fram emot att få en ny kollega. Tillsammans levererar ni framtidens system med GIS som nisch och konkurrensfördel. Sök idag, vi arbetar med löpande urval!


Om tjänsten
Gruppchefen Thomas beskriver att klimatet på arbetsplatsen präglas av öppenhet, ödmjukhet och nyfikenhet och att deras viktigaste framgångsfaktor är att alla känner tillhörighet och gemenskap på jobbet. Här spelar personliga egenskaper roll, och tack vare varje individ byggs även framgångsrika team och en trivsam arbetsplats.

Sweco i Karlstad består av ca. 200 personer med olika bakgrund, vilket gör kunskapsutbyte både intressant och lärorikt. I teamet du kommer tillhöra är ni 14 personer, varav drygt hälften är systemutvecklare i grunden och andra hälften GIS- ingenjörer. Ni arbetar i projektform mot långsiktiga kunder, framförallt inom offentlig sektor och i varierade konstellationer i inhouseprojekt såväl som delprojekt hos kund.

Du erbjuds

• En spännande roll som systemutvecklare i olika projekt där kartor (GIS/ NIS) är i fokus och majoriteten av projekten är nyutveckling snarare än förvaltning som även förekommer.
• En kreativ miljö med flera nya projekt i pipen där din erfarenhet och kompetens tveklöst kommer tas tillvara på.

Arbetsuppgifter

• Utveckla kompletta system i .Net, framförallt med fokus på frontend men beroende på din bakgrund även som fullstackutvecklare.
• Utveckla nya system i kombination med GIS och geodata
• Arbeta med ESRI:s produkter (t.ex. ArcGIS), GeoServer, QGIS, FME, Javascript och tillhörande ramverk samt Javascript.
• Delta som utvecklare i leverans av hela projekt från Sweco och som systemutvecklare tillsammans med tillsatt projektgrupp hos kund.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är i en bit in i karriären och söker dig vidare i din kompetensutveckling. Du har minst fyra års erfarenhet som Systemutvecklare eller GIS- utvecklare med fokus på front end i kombination med ytterligare intressant erfarenhet såsom t.ex. back end, UX, Javascript etc.
• Har en för jobbet relevant universitets- eller högskoleutbildning och är obehindrad i Svenska i tal och skrift.

Som person är du öppensinnad och samarbetsvillig för utan laget funkar det helt enkelt inte. Du är även självgående och kan driva ditt arbete på egen hand såväl som tillsammans med dina kollegor. Här är det även viktigt att vara kommunikativ för genom att bara prata med varandra finns förutsättningarna att hitta nya affärsmöjligheter, vilket med stor sannolikhet är något du motiveras av då du är affärsmässig.

Övrig information

• Start: Omgående enl. överenskommelse
• Omfattning: Heltid, tillsvidare
• Placering: Karlstad
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Filip Björk och Swecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen..

Information om företaget
Läs mer om Sweco HÄR

Referens

15044528-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till