Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

SysOps till Dina Försäkring AB, placering Stockholm jobb i Årsta på Reperio Search

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
SysOps till Dina Försäkring AB, placering Stockholm på Reperio Search

SysOps till Dina Försäkring AB, placering Stockholm

Reperio Search Årsta, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta hos en av branschens trevligaste försäkringsbolag med en familjär atmosfär, då har du chansen nu! Dina Försäkring AB expanderar och söker nu ett flertal roller till enheterna för kundutveckling och IT!

Nu söker Dina Försäkring en skicklig SysOps som är redo att ta nästa steg i karriären med att vidareutveckla och förvalta arbetssätt inom SysOps till enheten för IT. Som SysOps hos Dina Försäkring får du arbeta i en föränderlig miljö med hög teknisk höjd och i ett team tillsammans med andra kompetenta specialistkollegor. Företaget sitter dessutom i fräscha lokaler, med gym och gruppträningsmöjligheter, ett stenkast ifrån slottet på Skeppsbron i Stockholm.

Dina Försäkringar

Vi är sex försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på flera platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Ledorden för vår verksamhet är nytänkande, nära och engagerade. Dina Försäkring AB är en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dinagruppens fem lokalbolag.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Dina Försäkrings räkning en SysOps. Arbetet som SysOps innebär att du är en lagspelare då du har en nyckelfunktion i leveransprocessen. Rollen är under utveckling men innebär att du har en överbryggande roll mellan olika funktioner inom IT-enhetens leveranskedja som exempelvis utvecklare, testare, drift, infrastruktur samt support. Du har också en grundlig förståelse för programmering/skriptning för att kunna agera teknisk specialist i utvecklingsprojekt, förvaltning, test och driftsättning. Mer specifikt innebär rollen att:

  • Felsöka vid incidenter
  • Vara tekniskt stöd vid driftsättning av releaser
  • Felsöka och refresha testmiljöer
  • Vara understöd vid larm men även proaktiv vid larmsättning
  • Utveckla dina kollegor inom områden och nya tekniker för att kunna effektivisera arbetssätt och processer inom IT
  • Över tid sätta dig in i relevanta delar inom DevOps.

Vem söker vi

Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt har arbetat minst 2 år inom SysOps eller DevOps. Du har erfarenhet av att ha arbetat med Linux och Windows serverdrift samt databasdrift inom SQL och Oracle. Vi ser också att du har kunskap och bra förståelse för integrationer som exempelvis FTP och SFTP. Som person agerar du lösningsorienterat och tacklar utmaningar med ett nyfiket sinne samt har erfarenhet från automation för underhåll och uppsättning av miljöer. Är du dessutom pedagogisk lagd med en god kommunikativ förmåga så ser vi fram emot din ansökan.

Vad erbjuder Dina Försäkring?

Att arbeta på Dina Försäkring innebär att du har en samhällsbärande funktion. Det är medarbetarna på Dina Försäkring som tillsammans ser till att människor som förlorat sitt hem i en brand snabbt får tak över huvudet, att företag vågar satsa och kan känna sig trygga med att bygga upp sin verksamhet och som hjälper skadade människor att få ekonomiska möjligheter att fortsätta sina liv. Därför gör du skillnad på riktigt när du arbetar hos Dina Försäkring och du ska känna att du är en viktig del i det. Dessutom kommer du till ett företag med Dina-andan som handlar om att företaget värnar om sina kunder och medarbetare. Kulturen präglas av en trevlig och informell arbetsmiljö. För att få ihop livspusslet läggs möten på rimliga tider och det finns goda möjligheter till flexibilitet. Dina Försäkring erbjuder dig dessutom ett bra kollektivavtal och alla förmåner som branschen normalt erbjuder. Det är allt från friskvård till subventionerad lunch och rabatter på försäkrings- och pensionslösningar.

Låter det intressant? Urval sker löpande så bifoga din ansökan nedan så snart som möjligt. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom Dina Försäkringars federation. Har du frågor om tjänsten, då är du varmt välkommen att kontakta Malin Nordh, ansvarig Rekryteringskonsult på Reperio Search via [ Email address blocked ] eller 072 – 325 66 96.

#sysops #BBS #Systemengineer #drifttekniker #systemtechnician #ittekniker "ittechnician #devops #network #systemutevcklare #java

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1205330-274335