Jobbet Synteskemist till läkemedelsföretag i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Synteskemist till läkemedelsföretag i Västerås publicerad av Randstad AB

Part-Time
Västerås

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Nu söker Randstad Life Sciences omgående en konsult till vår kund i Västerås. Som konsult kommer du jobba med large scale oligo syntes (large scale oligo synthesis) och vara en del av företagets uppskalningsprojekt.

Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

Du kommer vara en del av företagets uppskalningsprojekt kopplade till företagets avdelning för teknik- och processutveckling. 

Du kommer vara delaktig i att utveckla syntesprocesser för large scale oligo syntes i pilotskala och även utveckla nedströms HPLC-processer.arbetstider.

Uppdraget är på heltid och startdatum är så fort som möjligt. Uppdraget kommer initialt att vara i 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetet kommer inledningsvis vara på företagets site i Köping men succesivt utföras från deras site i Västerås.


kvalifikationer.

- Akademisk utbildning inom organisk kemi, analytisk kemi, kemiingenjör eller utbildning som bedöms likvärdig.
- Har god förståelse för den organiska syntesprocessen.
- Praktisk erfarenhet av syntes. 
- God kännedom inom HPLC analys.
- Van vid dokumentationsarbete
- Kunnig i MS office  
- Industriell erfarenhet och GMP-arbete är meriterande

För uppdraget krävs att du har tillräckligt med erfarenhet för att kunna utveckla en effektiv syntesprocess i pilot-skala och utveckla nedströms HPLC processer upp till 300µmol skala. 

Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet för båda rollerna. Som person är du nyfiken, gillar att komma med idéer och lösa problem. Vidare är du driven, engagerad, målinriktad, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. För att kunna lyckas i rollen är det viktigt att du kan arbeta självständigt och på eget initiativ och att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.ansökan.

Skicka in din ansökan senast 2020-10-25. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Patricia Torregrosa, Talent Team Lead, [ Email address blocked ] - Click here to apply to Synteskemist till läkemedelsföretag i Västerås

Referens

201308538

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till