Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Swedish Copywriter job in Stockholm at Benify

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Swedish Copywriter på Benify

Swedish Copywriter

Benify Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vi på Benify brinner för att hjälpa våra kunder att attrahera, belöna och stärka förhållandet med sina medarbetare. Sedan 2004 har vi som ett snabbväxande HR-techbolag revolutionerat branschen och sättet att arbeta med förmåner och kommunikation till sina anställda. Genom vår skräddarsydda portal kan arbetsgivare världen över bland annat erbjuda bättre kommunikation med sina medarbetare, bättre förmånsutbud samt introducera nyanställda på ett mer effektivt och digitalt sätt. Hos oss får du chansen att inte bara påverka en organisations interna arbete, utan även deras medarbetares välmående och relationen till sin arbetsgivare. Nu söker vi förstärkning i form av en briljant språkkonstnär med vässad penna, som vill vara med på vår resa.

Är du en svenskspråkig copywriter som kan ta fram korta, slagkraftiga budskap till kampanjer i sociala medier, men också skriva djuplodande rapporter? Vill du ha en roll där du får ta stort ansvar för företagets tonalitet mot alla målgrupper: från potentiella och befintliga kunder och leverantörer till enskilda slutanvändare?  Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Copywriter på Benify arbetar du i en internationell miljö där din roll är mycket varierad och självgående. Du ingår i Creative-teamet inom Marketing & Communications, som ansvarar för Benifys externa marknadsföring, men tillsammans med vår engelska copywriter stöttar du även övriga organisationen med olika texter utifrån behov.

Du kommer att få skriva texter för en rad olika sammanhang, såsom hemsida, blogg, sociala medier, mejlutskick, videor, kundcase, pressmeddelanden, event, webbinarier och produktbeskrivningar. Ämnena kretsar framför allt kring medarbetarengagemang, förmåner och personalhälsa – från de senaste trenderna inom friskvård och hälsa till de smartaste lösningarna för pensionen. Tjänsten innebär också att du tar ett övergripande ansvar för bolagets tonalitet på den svenska marknaden, så att kund- och användarupplevelserna håller en hög och proffsig språklig nivå.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att leverera fantastisk text oavsett kanal eller ändamål. Som person gillar du att arbeta i en föränderlig miljö där du har stora möjligheter att sätta din egen prägel. Du är service-minded och kreativ med förmågan att tänka ”outside-the-box”, samtidigt som du är strukturerad och noggrann. Du älskar skapandet, är driven och tummar aldrig på en deadline. Benify sätter stort värde på teamkänsla och samarbete, framåtanda och flexibilitet.

Kvalifikationer
För att lyckas som copywriter på Benify bör du:

 • Minst 3 års erfarenhet som copywriter/journalist
 • Relevant högskoleutbildning
 • Mångsidigt skrivhantverk
 • Intresse av uppföljning för att optimera texter för bästa konvertering
 • Kunna hantera olika typer av stakeholders
 • Strategisk och analytisk förmåga
 • Erfarenhet av att översätta
 • God förståelse för SEO och UX
 • Ha svenska som modersmål
 • Flytande engelska i både tal och skrift
 • Det är meriterande om du talar flera språk

Praktisk information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid. 
Omfattning:
Heltid, tillsvidare.
Plats: Stockholm, Apelbergsgatan 33A

Låter tjänsten som Copywriter intressant? Urvalet sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag!

Har du frågor om rollen eller hur det är att jobba på Benify? Kontakta [ Link removed ] (Director of Marketing & Communication) eller [ Link removed ] (Talent Acquisition Consultant).

Ansökan

 • Bifoga gärna arbetsprov eller portfolio till din ansökan.

Vi strävar alltid efter en så objektiv  och opartisk rekryteringsprocess som möjligt. Efter din ansökan är ditt nästa steg att genomföra två tester: ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. Mer information om detta hittar du i ditt bekräftelsemail. Notera att testerna kan hamna i din skräppost.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Rekommenderade jobb

Swedish Copywriter
Benify Stockholm Heltid
Finsktalande kundtjänstmedarbetare sökes till internationellt bolag!
StudentConsulting Stockholms län - Solna Heltidsanställd
Ej angett
Fullstackutvecklare sökes till Bricco!
StudentConsulting Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 164238