Jobbet SW Developer till Tieto i Skellefteå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

SW Developer till Tieto i Skellefteå publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Skellefteå
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du redo att ta nästa steg i karriären. Tieto är Nordens största IT-företag med ca 300 anställda i Skellefteå. Tieto i Skellefteå expanderar och söker nu nya medarbetare.

Information om uppdraget:

Tieto jobbar med system för skola och vård och omsorg för Norden. Men de jobbar också med e-handel, integration, communication & cloud infrastructure där de är världsledande. Tietos kunder består till. ca 90% av alla Sveriges kommuner och även Ericsson, Intel, Nordea, Skellefteå Kraft, E-on mm.

Uppdraget är mot telekombranschen, Ericsson kommer med beställningar på vad som behöver göras och Tieto fixar det. Oftast handlar beställningarna om nya funktionaliteter i systemen eller underhåll i bassystemen där de kontrollerar fläkt och batteri. Det ska vara rätt temperatur för att batterierna ska må bra och inte explodera. Därför kontrollerar man fläkten, temperaturen m.m.

Detta söker vi:

Vi är intresserade av personer som gått någon av följande utbildningar: Datateknik, Datavetenskap, Datorspelutveckling eller Systemvetenskap.

Krav
- C++
-Java
- Svenska och engelska

Meriterande
- Embedded SW
- C
- C#
- .Net
- HTML5.

Arbetet sker Agilt i SCRUM team. De sitter då och arbetar i teamrum och har kontakt via Lync med kund (som också kommer och hälsar på ibland). När man jobbar med Agila arbetssätt så är det viktigt att du som person är flexibel och kan strukturera ditt arbete på bästa möjliga sätt och göra viktiga prioriteringar.

Jobbet är en tillsvidareanställning på heltid och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat. Uppdraget är ett bemanningsuppdrag, dvs. man blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till Tieto i Skellefteå. Det finns möjlighet att efter 6 månader bli anställd direkt hos kunden, annars fortsätter man som inhyrd konsult via StudentConsulting.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Tveka då inte utan sök redan idag! Vi jobbar med löpande intervjuer och urval så vänta inte! Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41162

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Operatörer sökes till Cepheid i Solna! Stockholm Aditro Logistics
Administrativ Koordinator till Akademiska Hus Göteborg Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Mätoperatör Hässleholm e.on
Affärsingenjör Malmö e.on
Redovisningsekonom till Nacka Stockholm Brightby
Fondadministratör till kapitalförvaltning Stockholm Amendo Bemanning
Orderadministratör till People's Choice Stockholm Placera Personal
Software Engineer/Cloud Malmö Wise IT
Nordisktalande talanger Stockholm Bemanningsstyrkan i Rosersberg AB
Store Manager - Peak Performance, Oslo Stockholm Retail Knowledge
Sommarjobba som Innesäljare! Vetlanda Wikan Personal AB
Butikschef (vik) - Big Baby, Häggvik Stockholm Retail Knowledge
Produktionsledare Malmö Wikan Personal AB
Sommarjobb Gislaved Wikan Personal AB
Plåtslagare Helsingborg Wikan Personal AB
Ekonomiassistent till Karo Pharma Stockholm Inhouse AB
Vi söker en searcher på deltid Nacka Andara Bemanning AB
Lagerarbete i Uppsala Uppsala StudentConsulting
Sektionschef till Städservice Malmö Malmö Stad

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (It - Skellefteå).