Jobbet Svevia söker projektingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Svevia söker projektingenjör publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Skellefteå

Arbetsbeskrivning

Nu söker Svevias division Anläggning dig som vill jobba som projektingenjör i vindkraftsprojektet Blåbergsliden utanför Skellefteå. Projektet innefattar anläggningsarbeten för uppförande av 26 vindkraftverk.

Information om uppdraget:

Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Samtidigt är vi är ett företag i snabb förändring. Hos oss får unga talanger utrymme att utvecklas och göra karriär. Vårt mål är att alltid vara bäst på det vi gör – oavsett om vi bygger Sveriges längsta motorväg, reparerar en betongbro eller plogar vägen till fjällstugan. Våra 2100 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter 8,3 miljarder kronor. Nu söker Svevias division Anläggning dig som vill jobba som projektingenjör med huvudfokus på att driva vindkraftsprojekt. Vill du dela väg med oss?

Om rollen:
Projektingenjören ingår i projekt-/platsorganisation med ansvar för att vara projektstöd inom ekonomiuppföljning och KMA-arbete. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på projekt och din kompetens, huvudsakliga arbetsuppgifter är vanligtvis:
•Ekonomisk uppföljning i projekt såsom fakturahantering, månadsavstämning, prognosarbete
•Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete
•Kontraktsadministration och administration av projektplaner
•Stöd vid mindre projektinköp
•Medverkan vid interna revisioner
Du kommer att vara en nyckelperson i projektet där arbetet i projekt leds av Projektchef och Platschef. Övriga kollegor i platsorganisationen är Arbetsledare, Entreprenadingenjör och Mätningstekniker.

Svevias projekt har en geografisk spridning vilket innebär att du behöver ha möjlighet att ligga ute på projekt under veckodagarna och att kunna resa. Tjänsten är placerad ute i projekt så du som söker behöver vara flexibel i att kunna bo på annan ort under veckorna. Din karriär på Svevia börjar i ett projekt som ligger utanför Skellefteå med arbetstid måndag- torsdag 10 timmar/dag. Anställningen är heltid tillsvidare med inledande provanställning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning, alternativt flerårig branscherfarenhet inom roll som arbetsledare, mättekniker, platschef eller liknande. Du har kunskap i entreprenadjuridik, ett öga för siffror och intresse för KMA-frågor. Du har B-körkort och god datavana. Vidare söker vi dig som fokuserar på resultatet, ser potentiella risker och följer upp de ekonomiska följderna av egna aktiviteter. Du agerar på eget initiativ och är handlingskraftig.

Vi erbjuder dig:
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge – oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Rekryteringen sker i samarbete med StudentConsulting och anställningen sker direkt av Svevia. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Malin Norgren på 072-452 5887 eller malin.norgren@studentconsulting.com. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Om arbetsgivaren:

Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Samtidigt är vi är ett företag i snabb förändring. Hos oss får unga talanger utrymme att utvecklas och göra karriär. Vårt mål är att alltid vara bäst på det vi gör – oavsett om vi bygger Sveriges längsta motorväg, reparerar en betongbro eller plogar vägen till fjällstugan. Våra 2100 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter 8,3 miljarder kronor. Nu söker Svevias division Anläggning dig som vill jobba som projektingenjör med huvudfokus på att driva vindkraftsprojekt. Vill du dela väg med oss?

Sökord: Skellefteå, Projektingenjör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52718

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till