SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Svetsare till Vessigebro jobb i Falkenberg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Svetsare till Vessigebro på Lernia

Svetsare till Vessigebro

Lernia Falkenberg Heltid
Ansök på företagets hemsida

Är du en erfaren svetsare som söker nya möjligheter hos ett modernt och välmående tillväxtföretag? Vår kund gör just nu en spännande resa framåt och vi söker dig som vara vill med på den! Uppdraget är inledningsvis ett inhyrningsuppdrag via Lernia men för rätt person finns stora möjligheter för fortsatt utveckling inom företaget! Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av tillverkning, plåtbearbetning och svetsning, från ritning till färdig produkt i svart och rostfritt material. Framförallt utförs MAG och TIG-svetsning på produkter som tex. rör, stativ, av tankar mm i plåttjocklekar 2–5 mm.

Du kommer att svetsa i metoderna 135 respektive 141 med behörighetskrav enl. ISO 9606-1. För att trivas och lyckas i rollen tror vi att framgångsreceptet till stor del bottnar i det personliga intresset inom tillverkningsindustri samt viljan att utvecklas personligen och i takt med företaget.

Bakgrund
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning, gärna med industriteknisk- eller svetsinriktning, samt praktisk arbetslivserfarenhet av svetsning i svart material. Meriterande om du har erfarenhet av svetsning i rostfritt samt ovanstående metoder. Arbetet innefattar svetsning med stor noggrannhet så du har med fördel erfarenhet av att svetsa i tunnare material.

För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera, läsa och förstå instruktioner på det svenska språket. Upplärning och information som berör arbetet och säkerheten sker muntligt, skriftligt och via praktiska moment med hjälp av kollegor och arbetsledare på plats.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull, kvalitetsmedveten och pålitlig. Du kan hantera balansen mellan noggrannhet och tempo samt har en vilja att kompetensutvecklas och bidra till företagets utveckling framåt. Din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Omfattning/Anställningsform/Tillträde
Heltid, sex månaders visstidsanställning med möjlighet till förlängning alt övergång till företaget. Tillträde enligt överenskommelse men önskvärt så snart som möjligt.

Information
Ansök redan idag då ansökningarna bearbetas löpande! Kontaktperson: Hannah Bjerke, [ Link removed ]  
Alla ansökningar görs direkt via annonsen på [ Link removed ]  
Inga ansökningar, men gärna frågor tas emot via mail.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Läs mer på 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 115827